Concerte

Iron Maiden: turneul Somewhere Back In Time inconjoara lumea

Show-ul de la Bucuresti al legendarei trupe rock Iron Maiden se anunta a fi cu adevarat incendiar: mai bine de trei sferturi din numarul de bilete puse in vanzare sunt deja epuizate! Iron Maiden va concerta pe Stadionul Cotroceni in data de 4 august, in cadrul turneului „Somewhere Back In Time”, turneu ce se bucura de un succes impresionant in toata lumea. 

„Somewere Back In Time” a inceput pe 1 februarie, India fiind prima tara vizitata de rockeri. In mai putin de doua luni, Iron Maiden a sustinut 23 de spectacole in 10 tari si a impresionat peste 1 milion de fani stransi in fata scenei!

In Canada, ziarul Toronto Sun a numit Iron Maidenenergie vie” iar show-ul trupei “magie metalica“. In Chile s-a titrat pe prima pagina “‘bestia’ Iron Maiden a revenit noaptea trecuta cu o forta neasemuita!“, iar argentinienii au numit seara concertului “noaptea perfecta, cu heavy metal de cea mai buna calitate“. Brazilienii nu s-au speriat nici de ploaia torentiala care a inceput inaintea concertului: “la fiecare picatura, multimea striga ‘Iron Maiden’ cu aceeasi intensitate“. “Pe scena au fost stapanii lumii” au spus columbienii dupa concert, iar presa mexicana a declarat ca “fara nici un dubiu, Iron Maiden au facut istorie!“.

Greii rockului mondial vor ajunge si la Bucuresti in luna august, ultimele bilete pentru concert fiind disponibile pe site-ul www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta. Incepand de sambata, 19 iulie, se vor pune in vanzare inca 1500 de bilete in Gazon A (130 lei), pe www.myticket.ro (ora 00.00) si in magazinele Diverta (sambata dimineata). Alaturi de aceasta suplimentare, pentru Iron Maiden mai pot fi achizitionate inca bilete in Gazon B si in tribune.
Alaturi de show-ul Iron Maiden, agenda evenimentelor Emag!c Summer Fest ’08 mai cuprinde concertele Metallica (23 iulie) si Lenny Kravitz (26 iulie), de pe Stadionul Cotrocen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *