MUZICA

Iris va sărbători 35 de ani de carieră pe 22 iunie pe Național Arena

Concertul aniversar Iris – 35 de ani de carieră va avea loc pe 22 iunie pe Național Arena din București. Cu ocazia acestui eveniment, trupa va lansa și un nou album ce va cuprinde 7 piese noi și 7 piese vechi alese de public. Cristi Minculescu a declarat pentru InfoMusic că este o mare onoare pentru Iris să fie prima formație care concertează pe Arena Națională. De asemenea, artistul a adăugat că a ales să colaboreze cu Puya pentru că este o persoană sufletistă, pasionată și un artist care și-a demonstrat valoarea în aria sa de muzică.

Mai multe informații puteți afla din video-interviul următor:

Single-ul de promovare al aniversării de 35 de ani va fi un featuring între Iris și Puya și poartă numele „O lume doar a lor”. Acesta va fi lansat cel mai probabil săptămâna viitoare și va beneficia de un videoclip cel mai târziu la începutul lui mai. Versurile melodiei îi aparțin lui Dragoș Gărdescu (Puya), iar compoziția este o colaborare a solistului de rap cu Mihai Alexandru.

Iris-35-de-ani

La randul său, Mihai Alexandru, producatorul noului album, a declatat pentru reporterul InfoMusic că textele noilor piese de pe albumul Iris sunt compuse de Narcisa Suciu și că ideea colaborării dintre Iris și Puya îi aparține managerului Cosmin Nicoară.

Urmărește video-interviul complet:

Bilete la concertul Iris

Biletele pentru concertul aniversar Iris 35 de ani vor fi puse în vânzare chiar de astăzi (12 aprilie). Prețul lor variază în funcție de localizarea pe stadion. Cele mai ieftine sunt 50 de lei, urmate fiind de cele de 75 de lei, 100 de lei, lista încheindu-se cu locurile de la loja oficială al căror preț este de 150 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *