Vedete

Irinel si Monica – nunta pe apa

Dupa exemplul unor vedete internationale, Irinel Columbeanu si Monica Gabor vor dona banii stransi la nunta lor unor oameni defavorizati, mai exact celor ramasi fara case dupa inundatii. Pentru asta, nunta lor (programata pentru 22 iulie, la Izvorani) va fi una cu dar, iar invitatii vor depune plicurile intr-o cutie ce va fi amplasata in gradina de la resedinta gazdei.

Cununia excentricului miliardar cu iubita lui va urma un scenariu inedit: invitatii vor fi plimbati cu vaporasul pe lacul Snagov, apoi desfatati cu 11 feluri de mancare sofisticate si “trimisi” acasa cu dar de la miri, ca sa-si aminteasca mereu ca au luat parte la evenimentul anului…

In timp ce Monica Gabor a sustinut ultimele examene din cadrul Bacalaureatului, logodnicul ei Irinel Columbeanu s-a ocupat cu mare interes de pregatirile pentru apropiata nunta. Invitatii vor fi delectati cu un foc de artificii, cu unsprezece feluri de mincare, dar si cu o plimbare cu vaporasul pe lacul Snagov.

Banii primiti de miri ca dar de nunta vor fi donati sinistratilor de pe urma inundatiilor.

Nunta excentricului miliardar, ce va avea loc pe 22 iulie la Izvorani, a fost conceputa ca o poveste pe apa, cele mai importante momente fiind organizate pe malul lacului Snagov.

Cununia civila va avea loc pe ponton la ora 11.00, petrecerea va fi organizata in gradina de pe mal, invitatii vor fi plimbati cu vaporasul pe lacul Snagov, invitatiile au fost realizate ca niste ravase intr-o sticla, decorurile poarta culori marine, iar artificiile vor fi lansate de pe un ponton plutitor.

WWW.HOTNEWS.RO