Vedete

Irina Reisler in celebra enciclopedie Who is who

Vedeta Romantica, Irina Reisler a fost invitata sa fie una dintre personalitatile din a treia editie a “Who is who”- Enciclopedia Personalitatilor din Romania. Invitatia a venit asemenea miilor de mesaje pe care Irina le primeste zilnic pe blog-ul sau de la telespectatorii deveniti deja adevarati prieteni. Al treilea volum al enciclopediei va aparea in toamna in zece tari ale lumii si va cuprinde, in afara datelor personale ale Irinei, performantele profesionale, cele mai importante momente ale carierei sale de jurnalist.

Irina Reisler se afla in echipa Romantica inca de la prima emisie a postului de televiziune. Vedeta a pus piatra cu piatra la temelia emisiunii “Supravietuitorii” si acum toata munca echipei are dovezi concrete. Monica Columbeanu, Flamingo Boys, Andreea Antonescu, Gabriela Naghi sau trupa Heaven au sustinut campania Irinei “Meriti sa fii sanatoasa”. Telespectatorii, de asemenea. Anul acesta campania a continuat cu titlul “Merit sa fiu sanatoasa”. Aproape 300.000 de vizualizari s-au strans pe blogul vedetei in doar cinci luni de campanie. Zilnic, 4000 de prieteni vorbesc cu Irina despre viata si problemele lor, iar impreuna cauta si gasesc solutii.

Cazul Andreei Cocos, micuta care s-a nascut cu o boala genetica foarte rara, este o poveste sfasietoare care a facut inconujurul lumii. La fel s-a intamplat si cu materialul despre cea mai varstnica mama din lume, exclusivitate obtinuta de Irina pentru Realitatea TV. Pentru Andreea, vedeta l-a eliberat din inchisoare pe tatal ei, fost sergent in trupele ONU de mentinere a pacii si a organizat la Romantica o campanie umanitara pentru ca micutei sa-i fie salvata viata printr-o operatie in China.

Pentru vedeta Romantica, jurnalismul este, de fapt, o pasiune. Interviul obtinut in exclusivitate cu cea mai virstnica mama din lume o dovedeste. Presa din intreaga lume a preluat materialul realizat de Irina. Iar la nasterea fetitei, din nou presa mondiala a preluat reportajul, de asemenea, realizat in exclusivitate.

In prezent, Irina continua campania “Meriti sa fii sanatoasa” la Romantica. Oricine ii poate scrie Irinei pe blog-ul sau: http://romantica.ro/blog/irinareisler. Cu siguranta vedeta ii va raspunde.

www.romantica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *