Vedete

Ionut Iftimoaie este taticul lui Nicholas Ionut

Campionul Ionut Iftimoaie a castigat cea mai grea si emotionanta victorie din viata sa. Sambata, 26 ianuarie, la ora 13.30, Maria, sotia sa, a dat nastere prin cezariana unui baietel, Nicholas Ionut, de 3 kg perfect sanatos: “Eu eram pregatit si sa lesin de fericire, dar nu s-a intamplat acest lucru.

Cand mi-am vazut baietelul sanatos si l-am tinut in brate am simtit o emotie atat de puternica incat radeam in hohote cu lacrimi in ochi”, marturiseste fericit si emotionat campionul.

Nasterea a avut loc la Spitalul Elias, iar Maria si Ionut Iftimoaie se intalnisera cu Dr. Filipescu pentru un control de rutina care insa imediat s-a transformat la indemnul medicului in nastere.

Ionut a simtit sa fie alaturi de sotia sa in timpul nasterii si a asistat emotionat la momentul in care micutul Nicholas Ionut a venit pe lume: “Am vazut cum Dr. Filipescu l-a scos din burtica pe “Spartacus”, cum il alint eu, si am vazut din prima ca o sa fie un mare campion care o sa ma depaseasca pe mine cu siguranta. Am simtit o emotie extraordinara pe care nu am mai trait-o pana acum. Sunt foarte fericit.”, marturiseste proaspatul tatic.

Sotia si fiul sau sunt bine, sanatosi si alintati la fiecare vizita de dragastosul tatic: “Sunt foarte fericit ca si Maria si fiul nostru sunt bine. Avem alaturi familiile noastre, dar si oameni simpli care nu ne cunosc personal.

Cand m-au vazut cu flori in mana, oamenii de pe strada m-au intrebat: “Gata, ati nascut?” si le-am dat vestea ca sunt tatic, m-au felicitat si s-au bucurat sincer pentru noi, ceea ce pentru mine a insemnat mult.”, povesteste campionut K1 si interpretul personajului JR din serialul “La Bloc”, difuzat de Pro TV.

Sursa: Pro TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *