LifeStyle

Ionut Dolanescu la Romantica TV

Ionut Dolanescu deschide la Romantica al doilea sezon al emisiunii ”Iubitorii de slagare” cantand alaturi de parintii sai, Maria Ciobanu si Ion Dolanescu. Sambata, 10 mai, incepand cu orele 17.30, al doilea sezon al emisiunii “Iubitorii de slagare” debuteaza la postul de televiziune Romantica cu o surpriza din partea moderatorului. Ionut Dolanescu va interpreta alaturi de parintii sai, Maria Ciobanu si Ion Dolanescu, “Ciobanasi cu trei sute de oi” in editia de sambata a emisiunii si “Sarut mana dragi parinti”, in editia de duminica.

Indragitul interpret de muzica populara, Ionut Dolanescu alaturi de cunoscuta cantareata, Anca Parghel vor oferi telespectatorilor Romantica un show deosebit. La fel ca si in primul sezon, participantii la concurs vin din randul oamenilor obisnuiti, care au acceptat sa interpreteze diferite melodii acasa, in parc sau pe strada. Unii dintrei ei au sunat la 9409-Romantica si s-au inscris, altii s-au intalnit pur si simplu cu echipa Romantica si au fost incantati de idee.

Alaturi de telespectatorii Romantica, vor interpreta slagarele Romantica si actori, cantareti de muzica populara precum si tineri solisti de muzica usoara. Participarea VIP-urilor va fi o incurajare pentru cei care nu sunt obisnuiti cu reflectoarele si camera de filmat, dar si o dovada ca muzica buna merge la sufletul tuturor.

Prima editie din al doilea sezon va aduce in atentia iubitorilor de slagare, cantece deja consacrate: “Randul patru, banca de la geam”, “Hai vino seara pe la noi, Ionele draga”, “Casa mea” si, nu in ultimul rand, “M-am nascut langa Carpati”, melodia maestrului Ion Dolanescu.

-//-

Postul de televiziune Romantica va fi in 2008 tot mai aproape de telespectatoarele sale. Conceptul-cheie al brandului devine interactivitatea si, mai mult decat atat, Romantica lanseaza si o mare provocare tuturor femeilor din Romania: sa devina vedete.

Persoana de contact:
Elena Prodan, elena.prodan@realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *