LifeStyle, Vedete

Ion Ion Tiriac si Andreia de la Trident?

Pe cât de puţin timp i-a trebuit lui Ion Ion Ţiriac să îi ceară mâna Mariei Marinescu şi să o şi primească, tot atât de puţin timp i-a trebuit juniorului miliardar pentru a călca pentru prima dată pe bec.
Se pare că fiul celui mai bogat om al ţării noastre este adeptul mariajului modern: rapid ÅŸi fără prea multe pretenÅ£ii. Cel puÅ£in în ceea ce priveÅŸte fostele iubite. Dintre acestea, două au fost mai „speciale”. Dintre acestea două, a ales-o pe cea mai puÅ£in „primejdioasă” – ÅŸi anume pe Andreia de la Trident.
Conform revistei Star, Ion Ion Å¢iriac s-a întâlnit cu fosta sa logodnică într-o seară, la un restaurant din Drumul Taberei. Ei bine, putem spune că întâlnirea a fost una cât se poate de amicală, mai ales că blondina a venit însoÅ£ită de buna ei prietenă ÅŸi colegă, Roxana. La fel cum juniorul ar fi putut veni cu soÅ£ia sa. Numai că nu a venit…
Dacă ar fi fost o întâlnire ca între amici, probabil atât Ion Ion, cât ÅŸi cele două Tridente ar fi ieÅŸit, la plecare, împreună, pe uÅŸa din faţă a restaurantului. Dar nu a fost deloc aÅŸa, fetele „preferând” uÅŸa din dos, de la bucătărie. ÃŽn tot acest timp, consoarta miliardarului aÅŸtepta probabil acasă, că doar, deh!, „foÅŸtii” ei nu se aflau nici unul în Å£ară – unul e în Italia, iar celălalt în State. Cum necum, Maria ar putea vedea ÅŸi partea plină a paharului. Nu o fi partea plină prea mare, în raport cu paharul, dar dacă ne gândim că „sticla” din care s-a turnat în pahar este cea mai mare din Å£ară, viitorul se anunţă cât se poate de promiţător pentru eventuala fostă doamnă Å¢iriac. Nu ar pune ea mână chiar pe „jumătate de împăraÅ£ie”, dar din cele două miliarde ale socrului, creatoarea de modă s-ar alege cu o „clauză de reziliere” destul de impresioanantă.
ÃŽn altă ordine de idei, trecutul încă îl bântuie pe junior ÅŸi din alt punct de vedere. Unul mult mai grav – ÅŸi anume legal. Asta pentru că, în cursul zilei de miercuri, a avut loc un nou episod al interminabilului dosar „Cocaina”. Astfel, Robert Sandu, Ion Ion Å¢iriac ÅŸi Monica Robu au fost audiaÅ£i de către magistraÅ£ii Tribunalului BucureÅŸti. Robu ÅŸi-a schimbat declaraÅ£iile iniÅ£iale, mărturisind cu mâna pe inimă că nu l-a văzut niciodată pe junior consumând droguri, în timp ce Robert Sandu ÅŸi-a menÅ£inut declaraÅ£iile iniÅ£iale, spunând că i-a furnizat cocaină fiului lui Å¢iriac. ÃŽn ceea ce îl priveÅŸte pe Ion Ion, acesta s-a declarat, după cum era de aÅŸteptat, nevinovat. (antena 3.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *