LifeStyle

Ion Craciunescu vine maine la video chat

Videochat-ul Sportlaminut.ro le-a pregatit userilor o intalnire inedita. Marti, 2 iunie 2009, de la ora 12:00, utilizatorii au intalnire cu fostul arbitru Ion Craciunescu pentru o discutie online. Userii il vor putea adresa lui Ion Craciunescu intrebari despre coruptia din arbitrajul romanesc si despre decizia Federatiei Romane de Fotbal de a aduce arbitrii straini la meciurile din Liga I. Pasionatii de fotbal vor putea afla parerea lui Craciunescu despre lupta pentru titlul de campioana a Romaniei si despre implicarea fostilor arbitri in conducerea cluburilor.
Ion Craciunescu si-a inceput cariera ca fotbalist in anul 1960 la echipa Chimia Ramnicu Valcea, iar mai apoi la echipa de tineret a Universitatii Craiova. Incepand cu anul 1975 abandoneaza cariera de fotbalist in favoarea carierei de arbitru.
Userii pot inscrie intrebari si inainte de inceperea videochat-ului accesand pagina www.sportlaminut.ro .
Ion Craciunescu este primul invitat la videochatul sportlaminut.ro, urmand ca pasionatii de sport sa participe in fiecare saptamana la noi sesiuni de videochat.

Despre Sportlaminut.ro

Serviciu al potalului Apropo.ro, Sportlaminut.ro este primul agregator de stiri sportive care reuneste principalele surse de informare din Romania. Centrat pe subiectele importante ale zilei, site-ul ofera suporterilor informatiile de ultima ora care conteaza, alaturi de sesiuni de videochat cu nume importante din lumea sportului si dezbateri saptamanale despre cele mai controversate subiecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *