Vedete

Ioan Gyuri Pascu a încetat din viață

Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis a murit în această dimineaţă în locuinţa sa din Capitală la vârsta de 55 de ani.

gyuri-pascu-romanii-au-nevoie-bruce-willis-sa-schimbe-miorita

Pe lângă activitatea de la Divertis, unde a abordat în special satiră politică, a mai jucat în filme de lung metraj precum O vară de neuitat – în regia lui Lucian Pintilie și în Occident – regizor Cristian Mungiu. A mai jucat în mai multe piese de teatru, precum Take, Ianke și Cadîr, asigurând și coloana sonoră pentru o parte din ele. A colaborat cu mai multe posturi de televiziune, printre care TVR 1, Antena 1 și Pro TV. A mai contribuit ca jurnalist sportiv și comentator de sport, și a scris mai multe cărți de spiritualitate și pentru copii.

La sfârșitul anului 2010, Pascu a suferit un infarct și s-a recuperat la Spitalul Universitar din București.[14][48] Presa românească a speculat că atacul de cord s-a datorat stresului care a urmat divorțului, deși Pascu a menționat că aceasta a fost una amiabilă. Ca urmare a infarctului, s-a lăsat de băuturi alcoolice.[23] în primele luni ale anului 2011 jucat pe Cadâr în comedia lui Victor Ion Popa, Take, Ianke și Cadâr, mergând într-un turneu prin România. Această piesă a fost una de succes, fiind rejucată anual cu Gyuri Pascu în distribuție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *