Concerte

Intrare libera pentru copii la concertul Roxette

Volksbank ofera un motiv de bucurie parintilor care vor sa vina cu cei mici la concertul Roxette: copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit la evenimentul care se va desfasura pe 19 iulie, inCluj Napoca, oferta fiind valabila exclusiv pentru categoria Gazon. Acesta este primul concert al trupei organizat in „inima Transilvaniei”, la Cluj Arena.

 

In cadrul concertului Roxette, parintii care au achizitionat sau vor achizitiona bilete la categoria Gazon, au posibilitatea de a veni alaturi de cei mici, Volksbank oferind acces gratuit copiilor sub 10 ani pentru acest eveniment.

„Reintoarcerea la lucrurile simple, la bucuriile cu adevarat importante care ne fac viata mai frumoasa, reprezinta motivul principal  al implicarii noastre in acest concert atit de asteptat de fanii Roxette. Dar momentele cele mai asteptate sunt traite la maximum doar impartasite cu cei dragi, de aceea ne face o deosebita bucurie sa le deschidem copiilor portile stadionului din Cluj si sa le oferim aceasta experienta extraordinara, alaturi de parintii lor.” a declarat Alfred BorcanDirector de Marketing Volksbank.

 

Roxette este o trupa foarte iubita de catre publicul roman, cu extrem de multi fani, foarte multi dintre ei  fiind deja parinti. Acesta este de altfel unul dintre principalele motive pentru care si managementul a raspuns afirmativ la propunerea noastra privind aceasta initiativa Volksbank, de a le oferi o bucurie in plus fanilor Roxette. ” a declarat Laura CoroianuCEO Emagic, organizatorul concertului.

 

Promotia este valabila doar pentru biletele ce ofera acces in Gazon, in limita capacitatii acestei categorii, recomandarea organizatorilor fiind ca parintii sa le asigure celor mici protectie speciala prin casti antifonice, in special daca vor sta in vecinatatea boxelor.

 

Concertul Roxette se va desfasura pe 19 iulie, in Cluj-Napoca, biletele putand fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, din reteaua magazinelor Diverta, precum si de la o serie de puncte de vanzare special amenajate in zona Ardealului: casa de bilete a stadionului Cluj Arena, casele de bilete special amenajate in incinta Pollus Center si Iulius Mall din Cluj, la care se adauga si reteaua magazinelor Inmedio din Cluj-NapocaBaia MareZalauTurda si Sighisoara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *