LifeStyle

Intesa Sanpaolo Bank a deschis 18 noi unitati in prima parte a anului

Intesa Sanpaolo Bank a deschis în prima jumătate a acestui an 18 noi sucursale şi agenţii ajungând astfel la o reţea de 68 de unităţi la nivelul întregii ţări. Cele mai recente sucursale inaugurate de Intesa Sanpaolo Bank sunt cele din Târgovişte şi Vaslui şi agenţia Salonta.

Noua unitati se adresează atât persoanelor fizice, cât şi companiilor şi IMM-urilor şi oferă clienţilor toate produsele şi serviciile din portofoliul Intesa Sanpaolo Bank de la operaţiuni bancare clasice (conturi curente în lei şi valută, depozite bancare cu dobânzi speciale, carduri şi credite), până la Internet Banking, noul pachet de produse şi servicii Lider, soluţii financiare complexe şi asistenţă bancară dedicată investitorilor străini prin intermediul structurii I-Desk. De asemenea, unităţile Intesa Sanpaolo Bank efectuează operaţiuni de schimb valutar şi dispun de câte un bancomat (ATM).

Riccardo Parasporo, Director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank declară: „Prima jumatate a acestui an a fost pozitivă pentru Intesa Sanpaolo Bank. Recent grupul Intesa Sanpaolo a realizat o infuzie de capital de 100 milioane euro pentru susţinerea dezvoltării băncii din România. Până la finalul acestui an ne vom dubla practic reţeaua după ce vom deschide alte 22 de unităţi noi, urmând ca în prima parte din 2009 să ajungem la 120 de sucursale. De asemenea, avem convingerea că vom atinge toate obiectivele propuse pâna la finalul acestui an când mizăm şi pe o creştere susţinută a cotei de piaţă a băncii la nivel local”.

În toate ţările în care a investit, Intesa Sanpaolo a adoptat o strategie de dezvoltare pe termen lung implicandu-se activ în viaţa comunităţii. Odata cu intrarea pe piaţa financiară din 2 noi judeţe (Dâmboviţa şi Vaslui), Intesa Sanpaolo Bank îşi propune să susţină iniţiativele de afaceri la nivel local şi să fie un partener de încredere pentru persoanele fizice şi juridice din regiune.

Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului Intesa Sanpaolo, una dintre primele 5 instituţii financiare din Europa, din punct de vedere al capitalizării bursiere. Intesa Sanpaolo Bank a obţinut un profit net de 3,33 milioane lei în primul trimestru din acest an, în creştere cu 175% faţă de perioada similara din 2007. Activele totale ale băncii au ajuns la valoarea de 2 096 milioane lei (peste 560 milioane euro) la sfârşitul lui martie 2008, în creştere cu 90% faţă de martie 2007.

Grupul Intesa Sanpaolo

Intesa Sanpaolo este lider în Italia, având peste 10 milioane de clienti, şi unul din cele mai mari grupuri financiare din lume. În Europa Centrală şi de Est, precum şi în Bazinul Mediteranean, Grupul deţine în principal bănci aflate în primele poziţii în topul marilor jucători din ţările respective, deservind peste 7 milioane clienţi în 12 ţări.

http://www.intesasanpaolobank.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *