LifeStyle

Interviu cu Dan Bitman in Curentul

Solistul trupei Holograf, Dan Bitman a vorbit pentru cititorii ziarului “Curentul” despre cel mai recent album al formaÅ£iei – “Taina”. Care sunt “tainele” care ajută Holograf să dea poftă de viaţă fanilor? Bitman spune că nu există reÅ£ete…

– Concertul de la BucureÅŸti a reprezentat o primă escală în capitală a turneului prin Å£ară – pentru promovarea albumului “Taina” (frumoasă melodie!). PuteÅ£i face o diferenţă în modul în care aÅ£i fost primit în BucureÅŸti, faţă de celelalte oraÅŸe?

– Pot să spun că în toate oraÅŸele publicul a fost mai mult decât receptiv. MenÅ£ionez că turneul Taina “Living on the Road” se va încheia la BucureÅŸti pe data de 15 septembrie.

– Este ÅŸtiut deja faptul că pentru fani aÅ£i rămas acelaÅŸi tânăr care, indiferent de ce, cum ÅŸi unde cântă, reuÅŸeÅŸte să redea spectatorilor poftă de viaţă. Care este secretul acestei pofte de viaţă cu care bucuraÅ£i ÅŸi destindeÅ£i publicul?

– Nu există reÅ£ete! Cred că trebuie să fii sincer în ceea ce spui pe scenă ÅŸi să crezi cu tărie în ceea ce vrei să faci.

– La concertul din Parcul Titan aÅ£i dedicat melodia “N-am ÅŸtiut” melomanilor… De ce?

– Åžtiu ei de ce!

– Unde vă pot găsi/întâlni fanii pe perioada verii?

– O parte din vară, în turneu, iar programul e publicat deja pe site-ul nostru.

– Unde vă veÅ£i petrece concediul de odihnă (dacă veÅ£i avea unul…)?

– Voi avea concediu, voi fi cu familia într-un loc liniÅŸtit, undeva departe sau mai aproape… voi vedea.

Ce spune Holograf

Albumul “Taina” al trupei Holograf a adus ceva în plus faţă de precedentele realizări ale grupului. Stilul melodiei nu e schimbat radical, o trupă cu longevitate nu face salturi între genuri în muzica pe care o propune, dar modul de prezentare a mesajului e altul (…) Ca în orice album Holograf, cele zece piese sunt absolut diverse ca tempo ÅŸi orchestraÅ£ie, purtând însă acelaÅŸi mesaj – taina ce ne face să ne căutăm întreaga viaţă drumul ÅŸi trăirile – dragostea” – au declarat membrii Holograf pe site-ul oficial al trupei.

Sursa: Curentul, Cristina Stoica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *