LifeStyle

Instrumente in lupta Anti-Criza

Traim vremuri grele si nu putem nega acest lucru. Pentru cei care incearca sa isi securizeze afacerile sau sa isi creasca activele pot parea chiar si mai grele.
Multi sustin ideea ca criza este o oportunitate. Pare greu de crezut atunci cand te confrunti cu realitatile mediului de business: credite mai putine, bugete de cheltiueli reduse. Cum sa iti gasesti vocea intr-un mediu hiperconcurential? Cum sa ai o echipa unita si orientata spre rezultate?

Conferinta de coaching iti aduce instrumente de lupta Anti-Criza:
1.Gaseste-ti vocea de leader
2.Comunica corect schimbarea
3.Atrage-ti echipa de partea ta
4.Orienteaza-ti angajatii spre aceleasi rezultate
5.Fii CREATIV nu REACTIV
6.Gandeste CLAR si actioneaza DECISIV

Conferinta va avea loc la Marriott pe 21 mai. Inscrierile pot fi facute pana cel tarziu pe 17 mai.
Invitatii la conferinta Sir john Whitmore, Alain Cardon, Mihai Popa Radu, John Bax, Peter Schutz si Luke Cunliffe impartasesc viziunea ca succesul poate fi atins de catre cei care stiu sa il pregateasca indiferent de circumstante. Numitorul comun este coachingul ce poate crea o noua viziune asupra modului in care este gandita o afacere.
Programul conferintei poate fi consultat aici: http://coaching.business-edu.ro
Sir John Whitmore este un ganditor stralucit in leadership si schimbare organizationala si lucreaza cu companii multinationale pentru crearea de culturi de coaching management si programe de leadership. A scris cinci carti despre sport, leadership si coaching, cea mai cunoscuta fiind Coaching for Performance cu peste 500 000 de copii vandute si tradusa in 17 limbi.
“Coaching is more than a skill or a technique for individual and team development. It is invaluable for task performance and delegation. Most importantly, it places people at the top of the agenda in action not just in word and is an essential management style of the high-performing company culture of the future.” 
Sir John Whitmore, Executive Chairman Performance Consultants International

Taxa de participare la conferinta este de 330 EURO + TVA
Detalii despre eveniment puteti obtine la office@business-edu.ro

Persoana de contact: Daniela Alixandru
daniela.alixandru@business-edu.ro
0722 123372

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *