FILME

Inscrieri la Best Film Festival 3

A mai ramas o saptamana la dispozitie celor care doresc sa se inscrie la a treia editie a concursului BEST Film Festival. Termenul limita este de 10 mai.

BEST Film Festival este un eveniment cultural destinat promovarii si incurajarii tinerelor talente din domeniul cinematografiei. In concurs se pot inscrie atat studentii , absolventii (maxim doi ani de la absolvire), cat si liceenii, cu lucrari nu mai vechi de doi ani. Anul acesta festivalul propune doua sectiuni in care se pot inscrie scurtmetraje:
• Ficţiune şi documentar
• Animaţie

De asemenea avem o sectiune separata pentru cei care vor sa promoveze judetul Brasov prin filmele lor.

Festivalul va avea loc in perioada 12-16 mai, zile in care vom crea o atmosfera similara inceputului de secol XX cand puterea aburului era principala sursa de energie. Astfel in fiecare zi la Centrul Cultural Reduta vor fi proiectate filmele din concurs, iar seara va avea loc o proiectie de filme cu influenta steampunk intr-o locatie speciala, cu incarcatura culturala si artistica: curtea Rectoratului Universitatii Transilvania, Libraria Okian, terasa Paris-Panam, curtea Bibliotecii Judetene Brasov.

Mai multe despre evenimentele ce se vor desfasura in Brasov cu ocazia BEST Film Festival 3 pe site-ul (www.bestfilmfestival.ro) si pe blog-ul festivalului (www.bestfilmfestival.wordpress.com).

Pascu Razvan
BEST Film Festival Coordinator
(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

http://bestfilmfestival.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *