FILME

Independence Day se întoarce pe ecrane

La 20 de ani după lansarea primului film, una dintre cele mai așteptate producții de acțiune, Independence Day: Resurgence, în care joacă o mare parte dintre actorii prezenți în primul film, precum și debutanți la Hollywood, va ajunge în sălile de cinematograf vara aceasta. AOC și 20th Century Fox au încheiat un parteneriat prin care primul devine partener oficial al filmului, în care vor apărea si monitoare AOC. Mai mult decât atât, AOC și partenerii săi retail vor avea acces la materiale promoționale exclusive Independence Day: Resurgence, atât online, cât și offline.

Independence Day

Ca parte a parteneriatului cu 20th Century Fox, monitoarele AOC nu vor fi singurele ce vor apărea în mult anticipatul film SF, montat de cunoscutul regizor Roland Emmerich, întrucât AOC și partenerii săi retail vor avea acces la materiale promoționale exclusive online și offline, ce vor putea fi folosite în timpul promoțiilor speciale și altor eveniment de acest tip. De exemplu, artwork-uri atent selectate vor putea fi folosite online ca fundal pentru monitoarele AOC sau conținut pentru ecran. Alte materiale online disponibile prin această parteneriate includ bannere și diferite modele de semnături pentru email, în timp ce roll-up-urile vor fi disponibile pentru POS și alte activități în aer liber sau de interior. Astfel, atât AOC, cât și filmul Independence Day: Resurgence, vor beneficia de expunere optimă către o audiență și mai largă.

Acest parteneriat nu este primul dintre AOC și 20th Century Fox. Cele două companii au colaborat în trecut pentru alte filme cunoscute, inclusiv The Martian, lansat anul trecut, Dawn of the Planet of the Apes (2014), The Wolverine (2012) și filmul de animație Ice Age 4 (2012). Multitudinea de materiale promoționale pentru toate aceste titluri au ajutat foarte mult la creșterea vizibilității brandului AOC și a filmelor respective, o poveste de succes pe care cei doi parteneri sunt acum extrem de bucuroși să o continue cu Independence Day: Resurgence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *