Evenimente

Incepe Kings On Ice 2012

Patinoarul Mihai Flamaropol va gazdui sambata aceasta cea de-a patra editie a spectacolului Kings On Ice, care ii va aduce la Bucuresti pe cativa dintre cei mai buni patinatori ai lumii, alaturi de campionul olimpic Evgeni Plushenko si violonistul Edvin Marton. Evenimentul organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank, se va desfasura sambata, 7 aprilie, si va avea doua reprezentatii: de la ora 15:00, respectiv ora 20:00.
KingsOnIce 2012

Kings On Ice 2012

Pregatirile pentru editia 2012 a spectacolului Kings On Ice au intrat in linie dreapta, organizatorii fiind gata sa-i intampine pe indragitii campioni mondiali ce vor patina weekendul acesta in fata a mii de spectatori. Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri, Laura Lepisto, alaturi de perechile Ekaterina Bobrova – Dmitri Soloviev, Vera Bazarova – Yuri Larionov, sunt o parte dintre campionii europeni si mondiali, ce se vor alatura „tarului” Evgeni Pluskenko intr-o serie de reprezentatii remarcabile, ce vor surprinde prin emotie, pasiune, muzica si demonstratii impresionante de patinaj. Cea care va prezenta cele doua spectacole va fi Alina Alexoi, nume reprezentativ pentru lumea sportului, fiind unul dintre cei mai activi comentatori, prezentatori si totodata realizatori de emisiuni sportive din Romania.

Conceptul Kings On Ice este unul dintre cele mai spectaculoase show-uri demonstrative de patinaj artistic din Romania, care incepand din 2007 se desfasoara cu casa inchisa. Nici editia din acest an nu va face exceptie, prima reprezentatie programata pentru 7 aprilie, incepand cu ora 20:00, fiind declarata sold-out cu aproape doua luni inainte de aceasta data. Interesul publicului roman pentru acest eveniment i-a convins insa pe tinerii sportivi sa programeze un nou spectacol, in aceeasi zi, incepand cu ora 15:00, biletele pentru acesta fiind si ele aproape de epuizare.
Ultimele bilete ramase disponibile pentru matineu mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, dar si de la casa de bilete a patinoarului Mihai Flamaropol, incepand de sambata dimineata. Accesul in incinta patinoarului se va face cu o ora inainte de inceperea spectacolelor, respectiv orele 14:00 si 19:00, spectatorii fiind rugati sa lase acasa aparatele foto profesionale, precum si camerele de inregistrat si sa se imbrace gros, temperatura din incinta patinoarului fiind scazuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *