LifeStyle

In the 70's – Colectia primavara vara Nichi Nichita

Incepand cu data de 15 februarie, noua colectie de primavara-vara Nichi Cristina Nichita va asteapta in cele 15 magazine din toata tara. Pentru acest sezon, Nichi Cristina Nichita, propune o eleganta soft, o vasta libertate de exprimare si individualizare. Propunerile sale fac trimitere la perioada anilor ’70, o perioada de o varietate absoluta, abordata intr-o maniera foarte actuala, permisiva si plina de culoare.
Iata cateva recomandari pe care vi le fac specialistii de la Nichi Cristina Nichita in acest sezon:
Pentru femeia activa, actuala, care cauta permanent armonia intre elegant si practic, articolele casual sunt cele mai potrivite. Jachetele cu cordon in talie, buzunarele cu clape, prezenta mansetelor, manecile scurte si largi, epoletii, constituie cele mai bune sugestii in stilul anilor ’70. Combinatiile contrastante de culori si volumetriile sunt elementele care dau nota de originalitate creatiilor propuse pentru zi.
Linia business este puternic influentata de stilul office-smart, o alta tendinta in voga. Taioarele pastreaza inspiratia masculina prin linie si detalii, devenind foarte feminine prin folosirea
de accesorii lucioase, lacuite. In acest stil se incadreaza si clasica combinatie “alb-negru”, alaturi de o noutate absoluta: pantalonul alb. Bluzele devin o alegere obligatorie in acest sezon, Nichi Cristina Nichita propunand camasi din bumbac sau feminine bluze din satin.
Din punct de vedere cromatic… Nichi Cristina Nichita vine cu o explozie de culori incandescente, influenta anilor ’70 facandu-si simtita prezenta si aici. Galbenul, cyclamen-ul, corai-ul, verdele…dau tonul primaverii. In aceasta colectie, articolele propuse sunt perfect adaptabile de la tinuta de zi la cea de seara. Combinatiie de efect sunt contrastele galben-negru, cyclamen-negru, verde –negru, alb-negru.
Colectia Nichi Cristina Nichita inspira o eleganta desavarsita, ce insoteste femeia actuala pe parcursul intregii zile din viata cotidiana. O puteti gasi in magazinele brandului din toata tara, in asteptarea doamnelor si domnisoarelor cu atitudine in vestimentatie.
Telefon: 0742917063
Email:
Adresa web: http://www.nichi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *