Evenimente

In perioada 1 3 mai, la LaserMaxx Romania toata lumea primeste cate o bere

In perioada 1 3 mai, la LaserMaxx Romania toata lumea primeste cate o bere, ca sa ne cinstim prietenii asa cum se cuvine in mini vacanta prilejuita de Ziua Internationala a Muncii.
Tu da sfoara in tara si fa cat mai repede o programare! Berea o dam noi!

Promotia inta in vigoare vineri 1 mai, dupa ora 17.00 si se adreseaza doar celor care au implinit 18 ani.

INFO:

Ce este LaserMaxx Romania?
LaserMaxx Romania este prima arena de laser tag din tara, deschisa in martie 2007. Asezat pe un spatiu de 1000 de metri patrati, LaserMaxx iti ofera tot ceea ce ai nevoie sa simti ca timpul tau liber este valorizat la maxim. Tobogane, obstacole iesite din comun, rampe, fum, muzica ce te pune in miscare. In bar vei gasi ceea ce a facut LaserMaxx Romania faimos, atmosfera extraordinara! Cu o capacitate de 70 de locuri la mese, barul iti ofera si alte motive de distractie: Hockey table, LaserSniper, Wii, darts, fusball, karaoke. LaserMaxx este locul in care vei gasi atmosfera pe care o cauti, distingandu-se intotdeauna prin chipuri prietenoase, muzica buna, personal amabil, bun gust si originalitate.

Ce este laser tag-ul?
Laser tag-ul este un joc hi tech indoor, de tip combat. Echipamentul de joc consta intr-o vesta si o arma. Munitia este nelimitata si este reprezentata de laser, acesta fiind receptat de senzorii aflati pe vestele jucatorilor. Software-ul de monitorizare inregistreaza activitatea jucatorilor si emite la finalul jocului un raport ce arata scorul individual, pe echipa, si evolutia generala a jucatorilor (eficienta, cine a fost impuscat de cine si de cate ori s.a.m.d).

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.lasermaxx.ro sau sa ne contactati:

www.lasermaxx.ro.
ioana@agentiapalette.ro
http://www.agentiapalette.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *