LifeStyle

Impozitul forfetar, in dezbatere la Seminarul Avocat.net

In cadrul seminarului “Impozit pe profit vs. impozitul pe venitul microintreprinderilor. Ghid practic.”, organizat de Avocatnet.ro, in data de 26 Mai 2009 va fi dezbatut noul impozit pe profit minim, intre 2.200 de lei si 43.000 de lei, determinat in functie de veniturile societatilor comerciale.

In cadrul seminarului “Impozit pe profit vs. impozitul pe venitul microintreprinderilor. Ghid practic.”, organizat de Avocatnet.ro, in data de 26 Mai 2009 va fi dezbatut noul impozit pe profit minim, intre 2.200 de lei si 43.000 de lei, determinat in functie de veniturile societatilor comerciale. Noua grila de impozitare minima se aplica si in cazul microintreprinderilor care opteaza pentru plata impozitului pe veniturile microintreprinderilor.

Seminarul are loc in data 26 Mai 2009 (marti, orele 9:30 – 17:00), la Rin Grand Hotel Bucuresti, Sala Barcelona, Etaj 13.

Invitati sunt:

Un invitat special de la Ministerul de Finante

Iulia Lascau – Managing Director – Partner, Romanian Office Euroglobal S.E.E Audit Ltd.
Iulia are o bogata experienta in aplicarea standardelor romaneÅŸti de contabilitate, in aplicarea standardelor internationale de contabilitate (IFRS), in activitatea de consultanta fiscala si audit financiar.

Iulia a participat -alaturi de echipa al carei leader este la auditul statutar al situatiilor financiare intocmite in conformitate cu OMF 1752/2005, la auditul financiar al situatiilor financiare intocmite in conformitate cu Politicile de Grup si IFRS al unor societati activand in constructii, productie, servicii, comert.

Premergator incheierii unor tranzactii importante, angajamente de Tax Due Dilligence si Financial Due Dilligence au fost coordonate cu succes.
Participarea cu regularitate si prezentarile sustinute la trainiguri, seminarii, conferinte regionale si internationale organizate de asociatia de auditori independenti BKR INTERNATIONAL , al carei membru este Euroglobal, confera Iuliei un plus de valoare, actualizarea permanenta a cunostintelor si o abordare profesionista a provocarilor din domeniul economic.

Iulia este membru Camera Auditorilor Financiari din Romania, formator de auditor al Cameri Auditorilor Financiari, membru Camera Consultantilor Fiscali din Romania, membru Corpul Expertilor Contabili din Romania, membru al Institutului Auditorilor din Cipru.

Teodora Cicu – Senior Consultant Euroglobal S.E.E Audit Ltd.
Teodora a participat cu succes la misiuni de revizie fiscala in cadrul misiunilor de audit, tax due dilligence si consultanta fiscala pentru clienti care activeaza in domenii cat mai varíate.
Teodora a dobandit experienta in activitatea de consultanta lucrand in companii din BigFour si alte firme multinationale din domeniu.

In cadrul programului de pregatire profesionala continua, Teodora participa la seminarii organizate de organismele profesionale din Romania, la workshop-urile organizate de Euroglobal SEE LTD Cipru, cat si la seminarii internationale.
Abilitatile de prezentare sunt sustinute de pregatirea si activitatea pedagogica a Teodorei.

Program:

Ziua I, 26 mai 2009

09:30 Inregistrare

10:00 – 11:45
Impozit pe profit vs. Impozit pe venit (Microintreprindere)

Cine?
Persoane obligate la plata vs. Platitori prin optiune (impozit pe profit vs impozit microintreprindere-simulare)

11:45 – 12:15 – Sandwich Morning Coffee Break

12:15 – 14:45
Cum?
Reguli si aria de aplicare
Baza de calcul
Venituri neimpozabile vs. Venituri neimpozabile
Cheltuieli deductibile
Cheltuieli deductibile limitat
(exemple si cazuri din practica)
Cheltuieli nedeductibile (exemple si cazuri din practica)
Particularitati: aspecti fiscale internationale; reorganizari, lichidari, transferuri
Noutati 2009

14:45 – 15:00 – Sweet Afternoon Coffee Break

15: 15 – 17.00
Cand?
Declarare si plata
Intrebari si raspunsuri
Parteneri:
Euroglobal S.E.E Audit Ltd.
Hotel Rin Grand
LionHouse.ro

Taxa de participare:

– 400 de lei + TVA/participant – pentru participantii care se inscriu pana la data de 11 mai 2009.
– 575 de lei + TVA/participant – pentru participantii care se inscriu dupa data de 12 mai 2009.

DISCOUNT!
Pentru 3 sau mai multe persoane din cadrul aceleiasi companii participante la eveniment se acorda o reducere de 10%.

Avocatnet.ro si-a ales un motto care sa ii calauzeasca activitatea: ‘Impartasim experiente’. Privind in urma, constatam ca prezentul reflecta cel mai bine motto-ul nostru. 80 de mii de utilizatori inregistrati ai comunitatii noastre online comunica in fiecare zi, impartasindu-si cunostinte, experiente si informatii utile. Pentru lumea online, am devenit principala sursa de cunoastere a informatiilor specializate din mediul juridic si economic (peste 600 de mii de oameni acceseaza lunar reteaua juridica din care face parte Avocatnet.ro). Astazi, suntem gata sa facem inca un pas pe drumul inceput in 2001.

Seminariile Avocatnet.ro ofera cunostinte specializate, ajutand participantii sa-si consolideze cunostintele din domeniul juridic si economic. Gandite ca ‘lectii multidisciplinare’, Seminariile Avocatnet.ro se adreseaza juristilor, contabililor, managerilor interesati de bunul mers al propriilor companii, dar si oamenilor care doresc sa inteleaga si sa aprofundeze probleme legate de drept, fiscalitate si economie aplicata.

Mihaela Bogiu
Tel: 031.228.11.73
(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
http://www.legalnet.ro
www.seminariileavocatnet.ro
http://www.seminariileavocatnet.ro/s2/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *