MUZICA

Impact lanseaza "Back to Music"

Back To Music este titlul noului album lansat de IMPACT in luna ianuarie 2008. Materialul discografic marcheaza revenirea trupei in zona muzicii de club, gen care a impus-o pe piata muzicala.

Trupa a colaborat pe partea de creatie cu Emanuel, iar pentru sound si masterizare cu BeatMusic. “Back To Music” este un album cu piese atat in limba romana, cat si in limba engleza. Textele in limba engleza au fost compuse de Cristina Haios, iar pentru cele in limba romana, artistii au colaborat cu mai multi textieri.     

Tintind patrunderea pe piata muzicala europeana, trupa IMPACT se pregateste pentru lansarea celui de-al doilea extras pe single de pe acest album. Primul single “Love Or I Die” este in heavy-rotation de mai bine de doua luni in playlisturile posturilor de radio, iar videoclipul poate fi vizionat pe posturile tv specializate.

Contine megahitul Love Or I Die si alte noua piese de senzatie ca: Ai tu habar, Delight, Break Up, Dreamin’, Love Someone, Transilvania, Ce ai pierdut, Doar pentru ea, Are You That Far?

IMPACT – BACK TO MUSIC. Un produs Cat Music.

Sursa: Cat Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *