Despre copii

Imaginarium – 17 ani de inovatie in sprijinul educatiei prin joaca

Imaginarium, cea mai mare companie din lume dedicata dezvoltarii jucariilor si produselor educationale pentru copii si familiile lor, deschide primul magazin concept din Romania pe 2 aprilie, in Bucureti – Militari Shopping Center, B-dul Iuliu Maniu nr. 546-560.

Plecand de la credinta ca joaca este esentiala pentru dezvoltarea, sanatatea, capacitatea de a acumula noi cunostinte, intr-un cuvant pentru fericirea copiilor, Imaginarium a investit mai mult de 17 ani in elaborarea unor solutii originale care sa ajute parintii in procesul educational prin joaca. Valorile pe care isi bazeaza dezvoltarea produselor, asigura parintilor alegerea corecta pentru a oferi copiilor lor:
-bucuria si energia de care au nevoie pentru a deveni adulti fericiti
-fantezia si creativitatea necesara pentru a-si dezvolta intregul potential
-vitamine pentru minte ce contribuie la dezvoltarea capacitatii de concentrare si a celei de a gandi singuri 
-educatia si acumularea de noi cunostinte care vor determina ntelegerea valorilor general umane si dezvoltarea aptitudinilor 
-valoarea timpului petrecut in familie atat de necesar pentru a crea copiilor increderea de care au nevoie pentru a-i dezvolta personalitatea

Fiecare produs Imaginarium are inscris simbolurile prin care sunt identificate valorile incorporate si, implicit, ce va invata copilul jucandu-se cu el.

Colectia Imaginarium inseamna 1500 produse organizate in 10 categorii: 
Puericultura, Prescolar, Pe roti, In aer liber, Stiinta si natura, Muzica si teatru, Papusi, Jocuri, Deco, Asa e casa mea. 

La fiecare 6 luni o echipa de specialisti in educatie, psihologi si profesori dezvolta 400 de noi produse, respectand promisiunea facuta clientilor de a inova continuu pentru nevoile lor.

Despre Imaginarium

Fondata n 1992 in Zaragoza, compania are astazi peste 330 de magazine si 600 de puncte de vanzare n 30 de tari. n Romania Imaginarium este reprezentata prin Tritex Design, care va deschide 3 magazine pana in primavara 2010.

www.imaginarium.ro
contact@kara.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *