Vedete

Ilie Nastase isi doneaza echipamentul de tenis in scopuri caritabile

Cu o saptamana inainte de Paste, Ilie Nastase a ales sa-si doneze echipamentul de tenis pentru a ajuta copiii din familiile defavorizate din Capitala. Echipamentul – tricou si sort – de la un brand sportiv de renume a fost recent purtat de fostul Numarul 1 mondial la turnee speciale pentru veteranii Sportului Rege. 

Alaturi de marele tenismen in aceasta initiativa caritabila este si cel mai cunoscut lipovean al lumii, Ivan Patzaichin, care liciteaza o pagaie de lemn originala de la cele patru editii ale Jocurilor Olimpice castigate. Pugilistul Leonard Doroftei scoate la bataie halatul cu care a intrat in ring la meciul cu americanul Paul Spadafora pentru unificarea titlului mondial la categoria semiusoara, iar fundasul stelist George Ogararu pune in joc o pereche de ghete de fotbal purtate in derby-urile din Liga I. 

Toate obiectele poarta autograful marilor sportivi romani si pot fi cumparate pana pe 17 aprilie pe site-ul de comert electronic www.okazii.ro. Suma obtinuta in urma licitatiei caritabile va fi integral donata Asociatiei Sfantul Stelian din Bucuresti ce deruleaza numeroase proiecte sociale in sprijinul a peste 1500 de copii. 

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert electronic din Romania, de peste 8 ani lider in domeniu 

www.okazii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *