LifeStyle

Ileana Pescariu vorbeste despre puterea hainelor

Duminica, 27 iulie, invitata Laviniei Vidrean la “J adore TV” este frumoasa Ileana Pescariu. Telespectatorii Romantica vor afla totul despre “divatitudine” si forta hainelor, dar si despre mare, soare, briza si tinute in combinatia “croisette”- rosu, alb si albastru. La proba “Stil de vedeta”, Ileana Pescariu- o workoholica visand sa devina shopaholica; o vedeta ambitioasa, o diva cu replici acide si succes in afaceri; titrata pentru povestile de amor si admirata pentru stilul ei vestimentar elegant si bobo- le va pune la incercare pe cele doua concurente.

In 15 minute, cele doua shopaholice ii vor alege Ilenei doua variante de tinute (una office-chic si una “Hawaiian dream”). Cine a luat punctul? Telespectatorii vor afla doar urmarind “J adore TV” la Romantica, duminica, incepand cu orele 13.30 .

Designerul invitat in emisiune va lansa o provocare la un joc…cinematografic. Sau literar! Cuvantul cheie este Lolita! Si tot duminica, la “J adore TV”, telespectatoarele vor trebui sa execute un numar de magie si sa se transforme in… Rihanna. Acestea fiind zise, castigatoarea nu trebuie sa uite ca, pentru a castiga marele premiu, cardul de cumparaturi in valoare de 700 de lei, trebuie ca la finalul competitiei sa detina mai multe puncte decat adversara sa.

J`adore TV este una dintre cele mai noi emisiuni din grila postului de televiziune Romantica si se adreseaza tuturor celor pasionati de shopping. Lavinia Vidrean arbitreaza doua concurente care trebuie sa treaca prin patru probe pentru ca in final, doar una sa castige premiul cel mare. Shopaholicelor le sunt testate atat instinctele de cumparatoare profesioniste (simtul preturilor, al chilipirurilor, al investitiilor cu perspectiva), cat si cel de stiliste si fashioniste pricepute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *