LifeStyle

Idei pentru gradina: amenajare si ingrijirea plantelor

Ati impodobit vasele, ghivecele si jardinierele cu flori de sezon? Nu le expuneti direct in plin soare sau vant, dar obisnuiti-le progresiv cu lumina puternica. In plus, fertilizati-le cu ingrasamant lichid in timpul celor trei udari zilnice, respectand dozele indicate pe ambalaj…

Gasiti 100 astfel de idei practice pentru gradina sau ghivecele dumneavoastra in lucrarea „100 de aranjamente florale pentru terase si balcoane” editata de House of Guides, un adevarat ghid pentru peisagistii si gradinarii amatori si profesionisti.

Pentru fiecare idee de aranjament floral sunt prezentate: plantele si materialele folosite, modul de realizare, recomandari privind expunerea la soare si intretinerea si alte sugestii utile. Fiecare planta din cele peste 300 de alternative decorative dispune de descriere si ilustratie.

Ideile sunt grupate in patru capitole reprezentand cate un anotimp. La inceputul fiecarui capitol exista o agenda a lucrarilor de gradinarit de realizat in fiecare luna.

Cartea „100 de aranjamente florale pentru terase si balcoane” este o traducere din franceza a unei lucrari de exceptie scrisa de peisagistul francez Pierre-Alexandre Risser si publicata in celebra colectie a albumelor Marie Claire.

Acest titlu face parte din colectia „Casa – gradina” a editurii House of Guides in care vor mai aparea si alte titluri intre care „Ghidul Castor – Fa-ti casa singur!” – un ghid util tuturor cele ce doresc sa-si construiasca o casa in antrepriza proprie.

Datorita conditiilor grafice excelente, cartea poate fi considerata un produs de lux si poate fi oferita drept cadou tuturor celor pasionati de gradinarit. Formatul de prezentare esteS 165×235 mm, 136 pagini, coperta flexibila, pret 18,5 RON.

„100 de aranjamente florale pentru terase si balcoane” este disponibila in librarii, centre de presa, florarii si magazine de profil sau prin comanda directa la editura House of Guides, CP 123, OP 33, Bucuresti, tel. 021-317 91 31, 317 91 32, e-mail: distributie@houseofguides.ro, website: www.houseofguides.ro.

Sursa: ComunicateDePresa.Ro