LifeStyle

Idei de cadouri, pentru doamne si nu numai

E minunat cum un simplu accesoriu poate sa ne aduca spiritul Craciunului chiar in mijlocul verii, iar in Ajunul Anului Nou sa ne trezeasca dorul de mare. Pornind de la bucuria de a oferi prietenilor bijuterii care sa-i reprezinte, s-a infiintat in urma cu un an Moda CODE, un concept nou pe piata romaneasca de bijuterii – fantezie. Prin magazinul sau virtual, Moda CODE se adreseaza in primul rand femeilor care nu au timp sa bata orasul in lung si in lat pentru a gasi accesoriul dorit, deÅŸi apreciaza din inima o bijuterie care li se potriveste ‘manusa’.
Oferind numai modele unicat, de serie mica sau facute la comanda, Moda CODE isi manifesta convingerea ca accesoriile au menirea de a ne aduce acel ‘ceva’ care ne face sa ne simtim speciali si unici in fiecare zi.

Magazinul virtual www.modacode.ro invita orice doritor intr-o calatorie fascinanta in lumea bijuteriilor – fantezie. Coliere, bratari si cercei realizate din perle si sticla de Murano, din lemn si metal, din margele de sticla aduse din indepartata Indie sau din pietre semipretioase.

Tot niste cadouri extraordinare puteti oferi celor pe care le iubiti daca apelati la cele de la Ingrijire personala!. Aratati ca va pasa si ca le sprijiniti sa se ingrijeasca. Cu siguranta va vor fi recunoscatoare!