Evenimente

Idei de cadouri pentru Crăciun

M-am gândit ca anul acesta să fac câteva articole care cuprind idei de cadouri, de exemplu cadouri pentru bărbați. Dacă urmăriți OKey.ro de mai mult timp și vă plac filmele și muzica, concertele și evenimentele, atunci pot să vă dau câteva sugestii interesante de playere de muzică, telefoane mobile cu tehnologie audio specială și multe alte gadgeturi. Dacă vreți să luați un cadou pentru cei dragi, de asemenea vă pot da câteva idei de cadouri.

Sfatul meu: mai bine lăsați surprizele la o parte și vă informați “direct la sursă” privind cadourile dorite, cine știe, să nu aveți surprize neplăcute. Dacă totuși insistați cu surpriza, aveți mai jos câteva idei…

– Cel mai perfect cadou pentru pasionați de muzică? Păi un player MP3/MP4 sau un iPod. Depinde de buget. Le puteți comanda online din magazinul online foarte simplu.

– Tot pentru pasionații de muzică, este atât de simplu să cumperi CD-uri, DVD-uri cu muzica favorita, din magazin.

Am să mai adaug chestii. Reveniți în acest articol (Ctrl+D pentru memorarea adresei).

Dacă vreți idei de cadouri pentru bărbați mergeți aici.

One Comment

  1. Si eu m-am tot gandit zilele astea la o serie de cadouri geek pentru Craciun – si desi atat lista lui Dan Dragomir cat si lista mea e pentru un buget putin peste medie – doar o data-i Craciunul si se merita sa cheltuim cativa lei in plus pentru persoana iubita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *