FILME

Ice Age 2 ramane in topul vanzarilor

Ice Age 2 The Meltdown“Ice Age 2: The Meltdown” detine, pentru a doua saptamana de la lansarea pe marile ecrane, primul loc in box office-ul nord-american, avand incasari de 34,5 milioane de dolari in weekend-ul trecut, informeaza The Hollywood Reporter. De la premiera, lungmetrajul animat marca 20th Century Fox a cumulat incasari de 116,4 milioane de dolari. Astfel, el devine primul film care are incasari de peste 100 de milioane de dolari in box office-ul american in 2006.
A doua pozitie este ocupata de comedia “Rezervele sar la bataie”/”The Benchwarmers”, produsa de Sony Pictures, cu incasari de 20,5 milioane de dolari. Filmul in care joaca Rob Schneider, David Spade si Jon Heder a devansat cu usurinta “Take the Lead”, in care Antonio Banderas invata copiii sa danseze tango si care nu a incasat decat 12,7 milioane de dolari.
Primele 12 filme din box office-ul nord-american au adunat in timpul acestei saptamani incasari de 105,1 milioane de dolari, cu 20 de procente mai putin decat saptamana trecuta, cand “Epoca de gheata 2: Dezghetul” a stabilit un record la incasari, dar cu 33 de procente mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, cand “Sahara” a inregistrat un debut foarte slab.