Evenimente

”I love to dance” – liceenii bucuresteni o dovedesc sambata

”I love to dance”, etapa a II-a a ”National High school Street dance Cup” are loc sambata, 1 martie in Club Session (str. Elefterie nr. 47-49, Pta. Cotroceni), la ora 15.00.

”National High school Street dance Cup” este o competitie interliceala de nivel national, in concurs intrand si licee din Constanta, Oradea, Brasov și Cluj, la sfarsitul careia va fi desemnat liceul campion national la Streetdance.

Pe 1 martie in Club Session va avea loc cea de-a doua etapa a competitie. ”I love to dance” este etapa in care participantii vor trebuie sa-si puna imaginatia la lucru. Cele 4 tematici date de organizator – dragostea / battle / distractie / comedie vor trebui sa reprezinte laitmotivul coregrafiilor pe care le vor pregati concurentii.

Dupa prima etapa ce a avut loc sambata, 23 februarie, liceul cu cel mai mare punctaj ales de juriu a fost Scoala Centrala Bucuresti. Tot sambata trecuta, Constanta și-a desemnat liceul care o va reprezenta in marea finala de la Bucuresti, din 22 martie. Pe locul I s-a clasat trupa Liceului Traian, aceasta urmand sa-si masoare talentul cu alte 8 trupe din 8 licee bucurestene + 3 trupe din liceele din Constanta, Oradea, Brasov, Cluj.

Pentru liceele care vor intra in concurs in aceasta sambata urmeaza alte 3 etape. La cea de-a IV- a etapa se vor stabili cei 8 finalisti. Cu fiecare etapa ce trece, participantilor li se da sansa de a strange mai multe puncte, care se vor transforma in bani in cea de-a IV-a etapa.

Fiecare punct obtinut in primele 4 etape va fi premiat cu 5 lei noi, astfel in urma unei etape o echipa poate acumula un maxim de 60 de puncte, iar in urma celor 4 etape o echipa poate acumula un maxim de 240 de puncte. La sfarsitul etapei a IV-a, primele 8 echipe din clasament vor castiga contravaloarea punctelor obtinute in bani (minim 48 puncte – adica 240 lei noi si maxim 240 puncte – adica 1.200 lei noi).

Totodata, aceste 8 echipe vor fi calificate automat la Marea Finala Nationala, unde vor fi prezente si cele 4 echipe castigatoare din Constanta, Oradea, Cluj-Napoca si Brasov, unde premiile sunt de 1000 euro.

Tot sambata, 1 martie va avea loc etapa locala din Oradea a concursului ”National High School Street Dance Cup”, cu aceasta ocazie oradenii isi vor desemna reprezentantii pentru marea finala ce va avea loc la Bucuresti in 22 martie.

3C Events este prima agentie care a implementat evenimentele de tip concurs pe categoria de street-dance & break-dance in Romania, avand o experienta de doi ani in acest domeniu.

StreetBeat Dance School este una dintre cele mai apreciate scoli de street dance din tara. Am pornit revolutia street dance in Romania! (www.streetbeat.ro)

GEORGIANA Anton

PR Manager
StreetBeat Dance School
www.streetbeat.ro
PR@streetbeat.ro
+ 4(0) 740.23.69.39
One Nation Under The Moves

www.3cevents.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *