AUTO

Hyundai aduce Iasiul in centrul Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010

Casa Auto Iasi, in calitate de distribuitor al marcii Hyundai, aduce fanilor atmosfera Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010. Debutul campionatului este marcat in acest weekend de catre Hyundai prin evenimentul local ce reuneste doua dintre cele mai frumoase pasiuni ale lumii: masinile si fotbalul. Weekendul 12-13 iunie aduce gama Hyundai in atentia iubitorilor ieseni de fotbal, in incinta parcarii Iulius Mall din bulevardul Tudor Vladimirescu.

Cele mai noi modele Hyundai pot fi admirate si testate pe decursul a doua zile in atmosfera festiva a Campionatului Mondial. Iesenii sunt invitati de asemenea sa participe la jocurile interactive derulate de catre organizator. Publicul va avea sansa sa isi testeze abilitatile fotbalistice si sa câstige materiale promotionale Hyundai dedicate Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010.

Casa Auto Iasi isi propune prin aceasta actiune sa aduca fanii fotbalului mai aproape de actiunea Campionatului Mondial de Fotbal 2010, care debuteaza vineri, 11 iunie si se desfasoara in Africa de Sud.

Hyundai este unul dintre cei sase parteneri oficiali ai Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010 si a dezvoltat in timp o colaborare solida, demarata in urma cu 8 ani, cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2002 din Corea – Japonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *