Stiri

Hysek, ceasuri de lux

Galt Orologerie elvetiana aduce in exclusivitate in Romania un nou brand de ceasuri elvetiene de prestigiu: Hysek. Noua marca se alatura celorlalte branduri de lux din portofoliul sau. Hysek sarbatoreste anul acesta cea de-a 10 aniversare. Inca de la inceput, brandul si-a impus viziunea avantgardista in industria orologera, prin stilul unic care impulsioneaza si indrazneste sa faca diferente, creand o identitate inconfundabila a produselor. Hysek este un brand atipic, filozofia sa fiind de a imagina si crea ceasuri cu personalitati puternice, care sa se alieze cu stilul rafinat si high tech, adresandu-se celor care cauta modele cu design unic si identitate puternica.
Brandul si-a confirmat legitimitatea de jucator important in domeniul Haute Horologerie datorita creatiilor sale manufacturate, a executiei mecanice sofisticate, pozitionandu-se de la inceput in zona high-end al orologeriei de lux. Conceptul Hysek se caracterizeaza prin linii ale carcaselor extrem de creative, masive in acelasi timp, fusion arhitectural de materiale ca otel, aur, carbon si cauciuc, detalii high tech si un desen original al cifrelor 1-5-7-11 pe cadran.
Astazi, Hysek ofera 7 colectii importante, fiecare cu personalitatea sa : Rebel, Duna, Io, Kilada, Abyss, Anegada, Vking. Preturile pornesc de la 8.000 RON pentru un model Kilada otel si pot ajunge la 230.000 RON pentru Calendarul Perpetuu X-RAY serie limitata la 30 de piese.
Incepand cu luna noiembrie 2008, ceasurile Hysek pot fi achizitionate din magazinele Galt orologerie elvetiana.

Impulse Romania este in topul companiilor care comercializeaza ceasuri elvetiene in Romania. Prin magazinele “Galt orologerie elvetiana”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase companii orologere elvetiene: Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana si a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg si curele Morellato.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *