LifeStyle

Huawei P20 Pro primește premiul “Best Photo Smartphone 2018”

Huawei P20 Pro primește premiul “Best Photo Smartphone 2018” acordat de prestigioasa asociație TIPA.

Adunarea Generală a TIPA (Asociația Publicațiilor Tehnice de Fotografie) a recunoscut modelul Huawei P20 Pro ca fiind unul dintre cele mai bune produse din 2018, acordând flagship-ului titlul de „Best Photo Smartphone“. Acest premiu prestigios reflectă dedicarea și eforturile depuse de inginerii și designerii companiei Huawei în dezvoltarea device-urilor de top pentru consumatorii de la nivel global, acordând prioritate calității, designului și performanței.

“Seria Huawei P a fost întotdeauna cunoscută pentru camerele sale extraordinare. Integrând primul sistem triple camera din lume, realizat în colaborare cu Leica, seria P20 continuă această tradiție a excelenței și permite atât fotografilor începători, cât și celor profesioniști, să surprindă imagini incredibile. Am dori să mulțumim organizației TIPA pentru recunoașterea acordată celui mai nou produs Huawei, precum și pentru acordarea unuia din cele mai râvnite premii ale sale. Promitem să continuăm inovația Huawei în următorii ani”, a declarat Li Changzhu, Vicepreședintele diviziei Handset Business din cadrul Huawei Consumer BG.

Huawei P20 Pro a fost ales câștigător de un juriu format din 29 de reprezentanți ale unor publicații specializate pe fotografie și imagine din întreaga lume, iar procesul de desemnare a presupus teste, comparații și nominalizări riguroase. Integrând primul sistem triple camera Leica din lume și cel mai mare număr de pixeli disponibil într-un smartphone, la care se adaugă diafragmele f/1,8, f/1,6 respectiv f/2,4, Huawei P20 Pro se mândrește cu un senzor RGB de 40 MP, un senzor monocrom de 20 MP și un senzor de 8MP cu lentile telephoto. Mai mult, datorită funcției Master AI, telefonul poate recunoaște automat obiecte și scene din 19 categorii diferite, permițând consumatorilor să surprindă cu un efort minim imagini extraordinare.

“TIPA a acordat premiul “Best Photo Smartphone” unui flagship Huawei pentru al doilea an consecutiv, apreciind și premiind excelența companiei în domeniul fotografiei realizate cu smartphone-ul”, a declarat Thomas Gerwers, președintele organizației TIPA. Tot acesta completează: “Noul P20 Pro, proiectat în colaborare cu Leica, reprezintă o reușită uimitoare în dezvoltarea smartphone-urilor care să asigure o experiență de fotografiere de înaltă calitate.”

Capabilitățile camerelor integrate în noua serie Huawei P20 stabilesc noi standarde în fotografia realizată cu smartphone-ul, lucru demonstrat recent de DxOMark, standardul de încredere în industria măsurării și evaluării calității lentilelor și camerelor foto. Mai mult, Huawei P20 Pro și Huawei P20 au primit cele mai mari două scoruri cumulate obținute vreodată în categoria smartphone-uri și sunt, de asemenea, primele două smartphone-uri care au obținut un scor DxOMark de trei cifre, 109 puncte, respectiv 102 puncte.
“Suntem obișnuiți ca fiecare generație nouă de camere integrate în noile smartphone-uri să fie mai performante decât modelele precedente, dar uitându-ne și analizând imaginile și rezultatele testelor obținute de P20 Pro, se pare că Huawei a sărit peste una sau două generații. Rezultatele sunt pur și simplu atât de bune! Setup-ul sistemului triple camera de pe P20 Pro este cea mai mare inovație pe care am văzut-o în domeniul imaginilor surpinse cu camera unui smartphone de multă vreme încoace și este un adevărat trendsetter care tocmai a schimbat regulile jocului.”, a declarat Lars Rehm, reprezentantul DxOMark.

Huawei P20 Pro este disponibil în oferta operatorilor și în magazinele de retail, la un preț recomandat de 3899 RON, în variantele de culoare Black, Twilight și Midnight Blue iar Huawei P20 este disponibil în oferta magazinelor de retail și a operatorilor de telefonie mobilă, la un preț recomandat de 2999 RON, în variantele de culoare Black, Pink Gold și Midnight Blue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *