Concerte

Horia Brenciu o va încânta pe Natalie Cole!

Ritmurile cu adevarat Unforgettable care vă vor încânta marţi, 27 octombrie la Sala Palatului se vor continua şi târziu în noapte la Hard Rock Cafe, cu o petrecere inedită pentru Natalie Cole şi band-ul ei.

Responsabil cu muzica bună, cu entertainment-ul de calitate şi cu foarte multă bună dispoziţie va fi Horia Brenciu şi band-ul său, care promit o seară de excepţie.

„A performa în faÅ£a unui artist de asemenea anvergură este pentru mine o încântare ÅŸi în acelaÅŸi timp o provocare” – Horia Brenciu

Să ne aÅŸteptăm aÅŸadar la o petrecere plină de ritm, cu una din cele mai bune trupe live de la noi, ÅŸi cine ÅŸtie…poate cu un jam session surpriză chiar cu Natalie Cole. Horia a pregătit un regal american pentru care s-a inspirat din melodiile lui Nat King Cole, Sinatra, Ray Charles ÅŸi multe alte stele pe care Natalie le-a cunoscut. Din playlist-ul serii nu vor lipsi melodiile de pe albumul 35.

Natalie Cole va susţine marţi, 27 octombrie, de la ora 20.30, un recital de excepţie la Sala Palatului din Bucureşti, recital care face parte din turneul de promovare a ultimului album al artistei, Still Unforgettable, câştigător a 2 premii Grammy.

Un eveniment organizat de Sound&Image Events şi susţinut de Gold FM.

Cu sprijinul: Optical Disc Solutions, Cocor SPA, Intercontinental.

Parteneri media: 24 fun, Tabu, Good Homes, New York Times Book Review, Cocor Media Channel, hotnews.ro, metropotam.ro, 121.ro, bestmusic.ro, port.ro, iconcert.ro, apropo.ro.

www.sound-image.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *