AUTO

Honda prezinta zodiacul auto 2010

Honda Trading Romania anunta lansarea campaniei nationale 2010-Anul Honda in zodiacul auto, ce ruleaza incepand cu ianuarie 2010. Campania este sustinuta de o componenta online puternica, OOH in statiile Rompetrol din toata tara, materiale POSM in centrele dealerilor si beneficiaza de o prezenta semnificativa pe principalele posturi de radio din Romania.

Ovidiu Repanovici – Sales&Marketing Director Honda Trading Romania: “Dorim sa incepem anul cu o serie de oferte atractive – astfel, plecand de la o pozitionare clar definita am creat un concept incitant, optimist, care sa poata exprima cat mai concret propunerea noastra. Campania realizata si implementata de noi, in colaborare cu Infinit Solutions, se inscrie in liniile de comunicare ale marcii, aratand inca o data atentia permanenta pe care Honda o acorda clientilor sai. De asemenea subliniaza caracterul avangardist al brandului prin includerea in vizualurile campaniei a codurilor QR, ce trimit vizitatorii direct pe pagina de oferte de pe site-ul Honda, printr-o simpla scanare a acestora cu telefonul mobil.”

Nativii cu ascendent in zodia Honda beneficiaza de cele mai sigure predictii ale anului: in casa banilor se anunta un leasing profitabil prin oferta UniCredit, iar vestile despre sanatatea masinii tale sunt imbucuratoare. Astrele iti surad cu Anul Honda in zodiacul auto, de aceea Honda te intampina cu un cadou irezistibil la fiecare achizitionare Accord sau Civic Sedan.

Pe langa oferta deja disponibila, cei care doresc sa achizitioneze un model Accord sau Civic Sedan beneficiaza de vouchere de combustibil* valabile in toata reteaua Rompetrol, intretinere gratuita timp de 3 ani sau 60.000 de km** si cel mai important, un leasing profitabil cu dobanda de numai 3,5%, cu un timp record de analiza a dosarului.

Pentru predictii complete accesati www.hondatrading.ro sau vizitati showroomurile Honda din toata tara.

*toata gama Accord si Civic Sedan 08; **toata gama Civic Sedan; Oferta este valabila pana la 30 aprilie in limita stocului disponibil.

Fondata in 1948, compania Honda este in prezent liderul mondial in producerea echipamentelor motorizate, oferind o gama vasta de produse si tehnologii. Honda se straduieste sa fie in continuare o companie pe care societatea si-o doreste, respectand angajamentele fata de parteneri si impartaseste bucuria cu oamenii din toata lumea.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea in septembrie 2006 si este distribuitor autorizat in Romania pentru toata gama de autoturisme Honda.

Infinit Solutions este o agentie independenta full service din Romania, ce dezvolta platforme de comunicare complexe prin servicii de ATL, BTL, PR si Interactive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *