MUZICA

Holograf canta miercuri la videochat-ul apropo.ro

Formatia Holograf va fi prezenta miercuri, incepand cu ora 19.00, la videochat-ul apropo.ro, unde membrii trupei vor vorbi cu fanii lor despre activitatea muzicala si despre planurile de viitor, informeaza portalul web. Utilizatorii vor putea afla amanunte despre cel mai recent album Holograf – “Primavara incepe cu tine” – si despre viitoarele concerte ale formatiei. De asemenea, baietii vor interpreta live pentru fani cateva melodii si vor povesti cum sunt primiti de spectatori la fiecare concert.

Trupa Holograf este formata din Dan Bittman, Edi Petrosel, Iulian Vrabete, Romeo Dediu si Tino Furtuna.

Dupa Anda Adam, Puya si GuessWho, Montuga, Laura Andresan, Alb Negru, Laura Cosoi, Voltaj, Ladies, Holograf continua seria invitatilor la videochat-ul apropo.ro

in timpul videochat-ului, userii vor primi tricouri si CD-uri semnate in direct de baieti.

De asemenea, userii sunt cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriza.

Portal cu traditie pe internetul romanesc, www.apropo.ro pune la dispozitia internautilor o selectie completa de stiri, divertisment si concursuri interactive, videochat-uri cu vedete din lumea muzicala si mondena si transmisiuni live de la evenimente. Apropo.ro include, de asemenea, un site de stiri mondene (www.showbiz.ro) si un serviciu de videosharing cu continut profesionist: www.tare.ro. Tot pe www.apropo.ro, utilizatorii se pot alatura celei mai mari comunitati de chat din Romania – Takla.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *