LifeStyle

Help Net si controlul greutatii

Reteaua de produse farmaceutice si ingrijire personala Help Net lanseaza campania Controlul Greutatii, un program de consiliere medicala pentru controlul greutatii si diminuarea efectelor excesului de tesut adipos, in perioada 3 aprilie – 25 mai.
Parte a programului Help Net Confident, campania este un program de consiliere, care ofera posibilitatea celor interesati sa discute cu medici specialisti in nutritie direct in farmaciile Help Net.

Programul se va desfasura in Bucuresti, Timisoara, Arad, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Alba Iulia, Galati, Giurgiu, de Luni pana Vineri, intre orele 16.00-19.00 si Sambata, intre orele 11.00-14.00.

In cazul in care este interesat de controlul greutatii, clientul este invitat intr-un loc special amenajat in farmacia Help Net pentru a primi sfaturi legate de mentinerea unei greutati normale.

Principalele subiecte abordate se refera la:
1.digestie
2.sanatatea inimii
3.accelerarea metabolismului
4.legatura dintre miscare si caloriile zilnic consumate.

In perioada campaniei, in toate farmaciile sale, Help Net va pune la dispozitia clientilor materiale informative si brosura Programului Confident – Controlul Greutatii.

Important de mentionat este ca, pana pe 25 mai, in Farmaciile Help Net vor exista promotii la produsele de slabit, anticelulitice si digestive.

One Comment

Comments are closed.