FILME

HBO: lanseaza Sexo Urbano, documentar despre industria erotica

Sexo Urbano, un serial destinat exclusiv adultilor, se bazeaza pe clasice ale genului precum Comfesiuni in taxi, Reel sex si G-string divas. E direct, senzual si produs perfect. Acest serial-documentar extrem de curajos va arata viata erotica in cele mai mari orase din America Latina: Buenos Aires, Bogota, Sao Paulo, Rio de Janeiro, Santiago de Chile si Ciudad de Mexico. De fiecare data, ghidul nostru prin aceste zone fierbinti ale viatii de noapte, unde oamenii nu se jeneaza sa-si implineasca poftele carnale, va fi un sofer de taxi. Fiecare oras are o dinamica aparte si fiecare se lasa purtat pe ritmurile noptii.

Gratie serialului Sexo Urbano, cunoastem oameni care respecta placerile trupesti si care discuta deschis despre cele mai intime dintre fantezii. Camera ii urmareste peste tot, descoperindu-le cele mai intunecate secrete.

Fara gratuitati, fara a ascunde adevarul, fara rusine. Sexo Urbano dezvaluie industria erotica exact asa cum e, asa cum arata in realitate, asa cum e stiuta de milioane de oameni. In acelasi timp, Sexo Urbano ramane o produtie originala HBO tipica, ce nu face rabat la calitate si are un stil narativ exceptional.

Sexo Urbano o sa va faca sa rositi, sa va ganditi si sa vorbiti…

Ciudad de Mexico e un oras plin de contradictii. E un amestec de culturi, de obiceiuri si practici sexuale. Francisco, un sofer de taxi, trece prin cele mai fierbinti puncte din oras si cunoaste tot felul de oameni. El se intalneste cu Monica, de 22 de ani, o specialista a favorurilor sexuale, ce-si imparte timpul intre familie (sot si fiica), prieteni… si iubiti.

In Xuchimilco, Claudia scoate la iveala secretul clubului “El Desden”, ideal pentru cei ce doresc sa faca schimb de parteneri. Francisco va fi si martorul unei provocatoare sedinte foto in timpul careia Barbara, un travestit de 28 de ani, isi va etala calitatile. Alida, o dansatoare, ne va impresiona cu talentul ei iar Evelyn, o prostituata de 27 de ani, va vorbi despre secretele meseriei sale si despre placerea pe care o simte atunci cand implineste poftele clientilor sai. Mai tarziu, Karina ne va spune la ce aventuri viseaza si de ce aventuri are parte alaturi de… verisorul ei.

Santiago de Chile e un oras modern, plin de viata. Si plin de viata de noapte! Cu ajutorul lui Eladio, un taximetrist local, ne vom aventura pe strazile orasului si vom invata lucruri despre diferite practici sexuale, fantazii si preferinte. In Platinium, un club de noapte foarte exclusivist, doua stripperite – Yorka si Melisa, danseaza in fata clientilor anonimi. Fernanda, de 18 ani, bate strazile din Santiago… complet dezbracata. Vom afla si ce e asa de special in felul in care sunt sunt tratati clientii anumitor cafenele numite “cafea cu picioare” iar Pia, o dama de companie de 22 de ani, ne va povesti despre munca ei. Vom discuta care au fost originile industriei pornografice locale, potrivit pionierilor sai si, in cele din urma, doua dansatoare exotice – Kathy si Carola va vor arata cum incepe o petrecere…

HBO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *