Concerte

Harry Tavitian merge cu Orient Expressul din Alpi pana-n Semenic

Pianistul Harry Tavitian a pornit iarasi la drum: de data aceasta, cu Orient Express-ul din Alpi pana-n Semenic si cu Cserey Csaba de la malul marii la malul Muresului: http://www.harrytavitian.ro/noutati.htm

 

Veche Rapsodie din Balcani – din Alpi pana-n Semenic

Harry Tavitian: Cu Orient Express-ul suntem invitati din nou in Austria: pe 12 iulie vom canta  la festivalul organizat la Sankt Veit an der Glan, un orasel in Gurktaler Alpen.

Vor urca in Orient Express-ul pentru Sankt Veit prietenii mei Hanno Hoefer (chitara), Jimi El Lako (vioara), Edi Neumann (sax tenor), Zsolt Meier (sax alto), Octavian Barila Andreescu (bas), Mario Florescu (tobe). L-am invitat sa urce de la Budapesta si pe David Yengibaryan (acordeon)

Acordurile muzicii noastre, in care se intalnesc Balcanii cu Caucazul, vor rasuna in curtea castelului Herzogburg si vor fi urmate de acordurile unui alt (fel de) Orient, cel al Indiei lui Trilok Gurtu” www.burgkulturstveit.com/

La St. Veit vom canta si “Old Balkan Rhapsody”: http ://www.trilulilu.ro/chakaal/0c2ddb296e1d45

 

Marsu’ Miresii in Orient Expresu’ de Garana

Harry Tavitian: Este a doua oara cand sunt invitat sa cant la Garana – prima data am fost in 2002, chiar cand am implinit 50 de ani.

La Festivalul de la Garana, in 20 iulie, Orient Express-ul va avea si vagon de Satu Mare: la percutie ni se va alatura Cserey Csaba.

http://www.garana-jazz.ro/

Vom canta si Marsu’ Miresii: http://audio.neogen.ro/user/boy4women/t1hl0t05wu53cpblbbj3fv94htey12hv/

 

Scoala Ardeleana versus Scoala Dobrogeana

Harry Tavitian: Intre Alpi si Semenic, saptamana viitoare, voi reveni si la malul Marii, miercuri, 16 iulie ora 21.30 la Papa la Soni, din Vama Veche, care organizeaza festivalul “Scoala Ardeleana versus. Scoala Dobrogeana”. Eu, dobrogean get-beget, ma voi infrunta cu percutionistul Cserey Csaba, get-beget ardelean.

Pe 25 iulie, ne vom muta pe teren ardelenesc, pe malul Muresului la Festivalul Peninsula din Targu Mures http://www.peninsula.ro/program/stage_zakuska/

Video cu duo Harry Tavitian – Cserey Csaba: http://www.youtube.com/watch?v=7jhFdIe5rcI

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *