FILME, LifeStyle

"Harry Potter şi Ordinul Phoenix", în box office

Filmul “Harry Potter ÅŸi Ordinul Phoenix”, cea de-a cincea parte a aventurilor vrăjitorului creat de scriitoarea britanică J. K. Rowling, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârÅŸitul săptămânii trecute. “Harry Potter ÅŸi Ordinul Phoenix”, cu Daniel Radcliffe în rolul principal, a reuÅŸit să obÅ£ină încasări de 140 de milioane de dolari de la lansarea sa, miercuri, o sumă record pentru primele cinci zile de proiecÅ£ii.
“Transformers – Războiul lor în lumea noastră”, povestea unui război între două rase de roboÅ£i extratereÅŸtri care ÅŸi-au ales Pământul drept câmp de bătălie, s-a situat pe locul al doilea în box office-ul nord-american la sfârÅŸitul săptămânii trecute, cu încasări de 36 de milioane de dolari. De la lansarea sa pe marile ecrane în urmă cu zece zile, acest film a avut încasări de 223 de milioane de dolari.
Pe poziÅ£ia a treia în box office-ul nord-american s-a situat filmul de animaÅ£ie “Ratatouille”, aventurile unui ÅŸoarece care trăieÅŸte în canalizarea unui restaurant parizian ÅŸi care îşi doreÅŸte să devină maestru bucătar. ProducÅ£ie a studiourilor de animaÅ£ie Pixar, “Ratatouille” a obÅ£inut la sfârÅŸitul săptămânii trecute încasări de 18 milioane de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *