Concerte

HAREM – “Rythm Forever” concerteaza in luna martie la Sala Palatului

Vreau Bilet. ro si Universal Entertainment aduc pentru prima data in Romania o combinatie a muzicii electronice cu darbouka, percutii si dansuri orientale. Tobele mistice ale Istambului, vor rasuna pe scena Salii Palatului din Bucuresti, odata cu aparitia celei mai cunoscute trupe de percutionisti din Turcia, HAREM.

Evenimentul, Harem “Rythm Forever”, va avea loc in data de 9 martie, incepand ora 19:00, cand amatorii de gen, se vor putea dezlantui pe ritmurile orientale exceptionale combinate cu sound-ul muzicii electronice.

Preturile biletelor variaza in functie de categorie :VIP -120 Ron, Cat I – 100 Ron,
Cat II: 80 Ron, Cat III: 70 Ron, Cat IV: 60 Ron.
Acestea pot fi achizitionate de la casele de bilete ale Salii Palatului, Carrefour Orhideea si Carrefour Feeria, Unirea Shopping Center et.2, sau puteti face rezervari online prin intermediul site-urilor: www.vreaubilet.ro, www.bilete.ro, sau www.blt.ro.

Formata din 4 percutionisti, un DJ si dansatori profesionisti , trupa a sustinut turnee in peste 60 de tari precum – India, Germania, Franta, Grecia, Emiratele Unite Arabe, Russia si au colaborat cu numerosi producatori muzicali cum ar fi : ZYX, Atoll Music, EMI Arabia, Heaven Music.
Proiectul Harem a lansat in 4 ani , 5 albume, inregistrand vanzari de peste 1,5 milioane unitati.
Ultimele doua albume au fost lansate in Romania, sub numele – “Harem Classics”.
Au participat la festivaluri de prestigiu in peste 30 de tari precum:Grecia, Spania, Italia, Rusia, Ukraina, Belgia.
Un imens succes a fost inregistrat de Harem, in turneul din Franta, unde peste 40.000 de spectatori au fost prezenti la concertele pe care le-a sustinut in cele 17 orase.
Harem a avut colaborat cu mari artisti precum Innis ( El Hechizo de Tus Ojos), Despina Vandi ( Gia), Tose ( Hold me Tight), Karizma ( Yurudum), Ruslana ( Wild Dance & Dances with the Wolves), Colonia ( Nema Nade), si multi altii.

9 Martie – ora 19:00 – Sala Palatului – Bucuresti

www.vreaubilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *