MUZICA

Hara isi lanseaza albumul de colinde acasa la fani

La initiativa site-ului BestMusic.ro, Hara isi colinda fanii cu melodii de pe noul lor disc, cu cateva zile inainte de Craciun. Asfel, cei care-si doresc un concert live la ei acasa cu formatia Hara se pot inscrie in concurs pe site-ul www. BestMusic.ro si pe site-ul oficial www.hara.ro. Trupa va merge sa colinde trei dintre norocosi.
Flavius, Mesteru, Marius, Vlad si Sabin au ales cea mai buna metoda sa promoveze un album de colinde! Isi inCANTA fanii cu colinde vechi ardelenesti!
Baietii spun ca discul nu trebuie ratat deoarece cuprinde colinde 100% autentice, culese din zonele Bistritei, Clujului si Maramuresului, si `mai ales pentru ca te va face sa simti adevarata atmosfera a sarbatorilor de iarna autentic romanesti`.
Mai putin cunoscute marelui public, colindele te cuceresc instantaneu prin continutul lor nealterat, de un parfum aparte, tipic ardelenesc si impresioneaza prin interpretarea sincera, adevarata, propusa de membrii trupei.
Inregistrarea albumului s-a facut in luna octombrie, o singura luna fiind suficienta, deoarece `s-a tras in regim live`: acustic, fara suprapuneri si fara computer.
Discul `MARLIN-DARLIN – PAI’SPE COLINDE S’O STRIGATURA` va fi promovat cu videocipul cantecului `Slobozi-ne gazda-n tinda` – o combinatie de imagini reale cu animatie 3D- premiera in Romania.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *