Stiri

Happy Hour: Thomas Beatie, primul bărbat din lume care a născut

Thomas Beatie, primul bărbat din lume care a născut, va participa luni la “Happy Hour”, în prima ediţie din noul sezon al emisiunii, difuzată la Pro Tv de la ora 17.45, informează postul de televiziune. Pe 30 august, “Happy Hour” intră în cel de-al treilea an de existenţă. Cu acelaşi simţ ironic, cu mult chef de muncă şi pus pe dezvăluiri, cu schimbări cât să împrospăteze platoul emisiunii şi cu o transmisie live în format HD, Cătălin Măruţă şi gaşca lui sunt mai pregătiţi ca niciodată să afle noi secrete de la vedete. Startul îl va da chiar în prima ediţie povestea primului bărbat din lume care a născut. Thomas Beatie, cunoscut drept primul bărbat din lume care a rămas însărcinat, vine în România, în exclusivitate pentru Pro Tv, la invitaţia emisiunii “Happy Hour”.

“Prima ediţie de după vacanţă a emisiunii «Happy Hour» are un invitat care a făcut senzaţie pe glob: primul bărbat din lume care a născut, americanul Thomas Beatie”, anunţă Cătălin Măruţă. “Bărbat din punct de vedere legal, Thomas s-a născut femeie şi a făcut o operaţie de schimbare a sexului, păstrându-şi totuşi organele reproducătoare interne feminine. Veţi vedea luni la «Happy Hour» un personaj care a lăsat mapamondul cu gura căscată”, a mai spus vedeta Pro Tv.

Cu o poveste unică în lume, Thomas Beatie adus pe lume trei copii. Luni seara la “Happy Hour” telespectatorii lui Măruţă vor putea afla chiar din vorbele lui Thomas întâmplarile care i-au marcat existenţa şi i-au schimbat definitiv cursul vieţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *