FILME

Hansen la TIFF 2011

Festivalul International de Film Transilvania ne ofera o dubla premiera. Din acest an, festivalul TIFF este acreditat de Federatia Internationala a Asociatiilor Producatorilor de Film (FIAPF), certificare care il introduce in clubul select al celor mai importante 40 de festivaluri de film de pe mapamond. In al doilea rand, la editia TIFF din acest an, mobilierul din VIP Lounge este asigurat de compania Hansen. Alaturarea celor doua prestigioase branduri este normala, deoarece asa cum, in domeniul cinematografiei, TIFF a devenit un brand-reper pentru calitate, inovatie si noutate, in domeniul mobilierului de tip office, Hansen este renumita pentru partenerii selecti pe care a ales sa-i reprezinte in Romania.

Hansen importa si distribuie doar mobilier de cea mai buna calitate, creat de cei mai importanti designeri din lume si produs de branduri de mobilier renumite pentru inovatie, avangarda si executie de exceptie, care creeaza produse de referinta, ergonomice, inovative si sustenabile. Hansen este dealer oficial al companiei Teknion (Canada) si, la solicitarea clientilor, arhitectilor si designerilor din Romania, aduce branduri premium precum Actiu, Bulo, Caimi, Dauphin, Boss Design, Sedus, Ares Line, Adrenalina, Knoll, Quinti, Ofifran, Emmegi, Vondom (inclusiv creatii Karim Rashid), Lamm, Mller, SitLand, Uffix etc.
La aceasta a 10-a editie TIFF, ce se va desfasura intre 3 si 12 iunie, se anunta un adevarat festin cultural, 220 de filme de lung si scurt metraj si peste 700 de invitati din toata lumea. In afara de multele premii ce urmeaza a fi stabilite, actrita britanica Jacqueline Bisset va fi rasplatita anul acesta cu Premiul Special pentru Contributia Adusa la Cinematografia Mondiala, o distinctie pentru cariera sa impresionanta, care cuprinde peste 85 de roluri in productii de film si TV, nominalizari la Globul de Aur, Emmy si Cesar, iar lui Michael York i se va inmana Premiul pentru Intreaga Cariera acordat unei Personalitati din Cinematografia Europeana.
Astfel, acest prestigios eveniment european se anunta ca un desavarsit succes nu numai prin selectia impresionanta a proiectiilor, dar si prin atmosfera si organizarea impecabila a evenimentelor adiacente, workshop-uri, concerte, expozitii si petreceri si – nu in ultimul rand – datorita ambientului de exceptie oferit de spatiul VIP Lounge, un spatiu avangardist si primitor in care vor avea loc conferinte si lansari, precum si traditionalele intalniri dintre cinefili si invitatii de marca ai festivalului. Un spatiu de exceptie care anul acesta este plasat in Piata Unirii, kilometrul zero al Clujului, si care va fi amenajat cu mobilier Hansen, deoarece valorile TIFF sunt si valorile echipei Hansen, care anul acesta a hotarat sa se implice direct in acest eveniment de prestigiu.

http://www.arenacommunications.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *