Hannibal: Premieră simultană globală a sezonului 3, on-air și online

NUP_166104_1075.JPG

NUP_166104_1075.JPG

Pe 5 iunie, la ora 8:00 a.m, AXN participă la simulcast-ul live internațional al premierei celui de-al treilea sezon al serialului Hannibal. Odată cu premiera din Statele Unite ale Americii, de pe NBC (4 iunie, 10:00 p.m., ora locală/ 5 iunie, 8:00 a.m., ora României), AXN va transmite primul episod al sezonului al treilea pe AXN Player, disponibil pe AXN.ro, gratuit.

 

Mai mult, primul episod va fi online pe AXN Player timp de 24 de ore, astfel că fanii pot revedea primul episod și mai târziu, după premieră, fără niciun cost. În plus, pentru a răsplăti fanii înfocați, AXN organizează un concurs pe pagina de Facebook, cu un premiu special, o vizionare privată, chiar înaintea premierei din 5  iunie.

 

Simulcast-ul din 5 iunie este primul eveniment de acest tip pentru canalele AXN și platformele lor digitale. Țări din America Latină, Brazilia, Europa și Asia participă la eveniment, primul episod al noului sezon fiind astfel disponibil în mai mult de 200 de milioane de gospodării din 67 de țări.

 

Concursul dedicat fanilor Hannibal va avea loc pe pagina de Facebook AXN, în perioada 26-30 mai și cei mai devotați fani vor fi răsplătiți cu o vizionare privată a primului episod din sezonul trei, înaintea premierei din 5 iunie.

Serialul cu accente întunecate dezvăluie, în cel de-al treilea sezon, destinele personajelor ale căror soartă atârna de un fir de ață la finalul sezonului al doilea, iar jocul pshihologic de-a șoarecele și pisica ia noi valențe. Hannibal este o producție Gaumont International Television în asociere cu Sony Pictures Television Networks.

 

Vizionați premiera celui de-al treilea sezon în timp real, odată cu telespectatorii din Statele Unite pe AXN Player/ AXN.ro, pe 5 iunie și nu uitați de premiera de pe TV, pe 8 iunie, 22:55, doar la AXN.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *