Evenimente

Halloween pe patinoarul The Champs

Halloween-ul este o sarbatoare speciala la The Vesper Bar si patinoarul The Champs, situate la etajul doi al complexului comercial Liberty Center, str. Progresului, nr. 151-171 (zona Trafic Greu), Bucuresti. Pe 30 si 31 octombrie copiii au parte de concursuri, preturi promotionale iar adultii de un show incendiar al senzualelor fete de la Flamingo Girls.

Pentru amatorii de patinaj vineri, 30 octombrie si sambata, 31 octombrie, de la miezul noptii, accesul pe gheata se face GRATUIT, pana la rasaritul soarelui. Cei care vin costumati pe gheata vor fi premiati.

Vineri si sambata toti copiii sunt asteptati, intre orele 11 si 14, la Kids Corner cu concursuri, face-painting, o petrecere costumata si multa distractie. Pe toata perioada preturile in bar vor fi promotionale.

La lasatul serii e randul celor mari sa incinga petrecerea. Responsabili cu atmosfera vor fi cei Karpaten Orchestra, faimoasa trupa de la Becker Brau, cu muzica 100% live.

Sambata, in seara de Halloween, spiritele rele, vrajitoarele si dovleceii fermecati pun stapanire pe The Vesper Bar pentru ca incepe petrecerea costumata. Cel mai inedit si infricosator client costumat poate pleca acasa cu premiul serii-un costum de Halloween.

La miezul noptii cei cu inima slaba sunt poftiti sa se relaxeze pentru ca, in The Vesper bar, incepe show-ul. Cele 3 fete sexy de la Flamingo Girls vor oferi o seara de neuitat, un show incendiar, o seara in care nivelul adenalinei va atinge cote maxime.

“Vino costumat si sperie-ne pe toti!” sau “ Fii curajos si lasa-ne sa te pictam pe fata” sunt doar 2 dinte concursurile de Halloween ale caror premii isi asteapta castigatorii.

The Vesper Bar si patinoarul The Champs sunt situate la etajul doi al complexului comercial Liberty Center, str. Progresului, nr. 151-171 (zona Trafic Greu), Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare privind activitatea patinoarului The Champs, a barului The Vesper si programul Kids Corner, va invitam sa luati legatura cu Cristina Radu, PR Manager, tel. 0760.15.00.13, e-mail (adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

www.thechamps.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *