FILME

Hallmark: final pentru serialul Fiicele lui McLeod

Serialul care a fascinat milioane de fani din intreaga lume – Fiicele lui Mcleod – se apropie de final. Te-au fascinat eroii, te-ai regasit in povestile lor, cu siguranta, ai suferit pentru fiecare drama prin care au trecut, pentru fiecare deceptie in dragoste si ai plans de bucurie cand iubirea a triumfat.

Daca te numeri printre telespectatorii care au urmarit cu sufletul la gura celelalte sapte sezoane din Fiicele lui Mcleod, Hallmark Channel iti ofera acum ocazia unica de a afla ce-i rezerva destinul fiecarui protagonist. Urmareste sezonul VIII pentru a vedea cum s-au gandit producatorii sa incheie acest serial de succes. Premiera ultimului sezon are loc pe 8 octombrie si este difuzat de luni pana joi, de la 20:00, doar pe Hallmark Channel.

Fiicele lui McLeod este primul serial drama de prime time, filmat in intregime in Sudul Australiei. Intr-o lume in care continutul televiziunilor e predominat de violenta, serialul Fiicele lui McLeod ii ofera privitorului o alternativa, o escapada departe, pe proprietatea unei ferme australiene reale – Drover’s Run.

Casa istorica a familiei McLeod – Kingsford – mostenita din generatie in generatie este si in realitate foarte veche. A fost construita din pietris de la Edinburgh, transportat in Australia ca element de stabilitate pe nava. Constructia a durat 30 de ani si a fost terminata in 1856. De aici si nota de autenticitate a intregului serial. Proprietatea are in prezent 150 de oi, 100 de vite, 15 cai, caini dresati si o echipa de ingrijitori. Proprietarii adevarati, fratii Bill si Jim, si inca doi ingrijitori, locuiesc la Kingsford. Acesti cowboy ingrijesc bunurile proprietatii, sunt dubluri, cascadori, si ii invata pe actori diferite activitati de la ferma, cum ar fi calaritul, tunsul oilor, irigarea si adunarea animalelor.

Cele patru femei din rolurile principale sunt sufletul fiecarei povesti din serial, concepute pentru a reflecta, in mare masura, adevarul despre viata in Australia.

Nu pierde ultimul sezon al acestui serial australian de calitate, plin de sensibilitate si umor. Vei gasi combinatia perfecta dintre personaje adorabile si peisaje pitoresti – tipic Hallmark Channel. Iti aducem intotdeauna cele mai bune seriale de televiziune care te fac sa traiesti viata mai intens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *