LifeStyle

Hagi la Steaua

Foto: AP

Fostul international Gheorghe Hagi preia banca tehnica a Stelei – una dintre cele mai onorante, dar si… capricioase (!) functii din fotbalul romanesc. Secundul sau va fi Massimo Pedrazzini, fostul asistent al lui Walter Zenga! Gica Popescu a refuzat functia de presedinte la Steaua.

In acest timp, Cosmin Olaroiu pleaca spre un contract colosal in Arabia Saudita: “Voi cistiga mai mult decit scrie presa…”

Prezentare. Gheorghe Hagi va fi instalat in functia de antrenor principal luni, ora 12,00. Cu aceasta ocazie, Hagi va prezenta si echipa tehnica, acolo unde a aparut o noutate – fata de celelalte perioade de antrenorat, Hagi nu il va mai avea ca secund pe Balint, ci pe italianul Massimo Pedrazzini, fostul asistent al lui Walter Zenga.

Surpriza Pedrazzini. Massimo a lucrat alaturi de Zenga si dupa perioada Steaua – l-a insotit la Belgrad, unde au luat titlul cu Steaua Rosie, apoi au lucrat impreuna in lumea araba. In urma cu o luna, Pedrazzini a fost sunat de oficialii Stelei pentru a reveni in echipa tehnica. “Am primit garantii ca oferta ramine valabila indiferent de numele antrenorului principal”, spune Massimo.

Popescu refuza. Fostul international Gica Popescu a refuzat propunerea de a fi presedintele FC Steaua. “Am alte proiecte si nu este momentul pentru a reveni in fotbal”, a motivat Popescu.

HotNews.ro,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *