RETETE CULINARE

Gratin de praz si branza cu scoici si curry

Ingrediente pentru 2 portii: 80 g branza emmental, 2 fire de praz, 400 g scoici congelate, 30 g unt, 200 ml smantana, 1 lingurita curry, 2 linguri ulei de masline, sare si piper.
Preparare:
Curatati prazul si taiati-l bucati mici. Caliti-l 10 min in unt.
Adauga smantana, jumatate din curry, sare si piper si se fierbe pana scade smantana.
Intro tigaie turnati uleiul de masline si scoicile si tineti-le la foc mare 2 min. Sarati si piperati si adaugati restul de curry.
In 2 vase termorezistente asezati un strat de praz, scoici si praz deasupra. Presarati branza rasa deasupra si tineti la cuptorul incinsa cateva minute.
Serviti fierbinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *