Business

Grandhill Business Center in Oradea

Majoritatea firmelor oradene isi desfasoara activitatea in apartamente sau case transformate in sedii. Nu ne propunem insa sa va prezentam statistici si rapoarte care sa evidentieze acest aspect. In schimb, grupul de firme Grandhill din Oradea si-a propus sa treaca de la vorba la fapta si sa aduca pe piata imobiliara un proiect extrem de atractiv pentru mediul de afaceri local si nu numai, un business center proiectat si conceput la standarde europene.
Numaratoarea inversa a inceput, mai sunt 3 saptamani si Grandhill Business Center este gata sa-si deschida portile!
Un sediu de birou nou si modern este un lucru esential, asa cum haina il face pe om, imobilul face sediul de birouri. Este cartea de vizita a unei afaceri prospere ! Si ca orice proiect al secolului 21, Grandhill Business Center isi va lansa propriul website pe data de 10 februarie 2008.
www.gbc-oradea.com prezinta detalii, oportunitati, oferte, facilitati, galerie de poze toate adunate si prezentate intr-o maniera simpla si eficienta, pentru afaceri care cresc!
10 februarie 2008 – Grandhill Business Center Oradea va invita sa fiti online si sa aflati mai multe despre acest proiect accesand www.gbc-oradea.com
Pana atunci insa, site-ul partener apartinand aceluiasi grup de firme, www.grandhill.ro va pune la dispozitie informatii generale si de contact ale Grandhill Business Center.
GBC Oradea are un motto “Pentru afaceri care cresc” si totodata un indemn pentru noi toti “Sa crestem impreuna!”
www.gbc-oradea.com – accesibil din 10 februarie 2008 ora 0.00
Telefon: 0744696861
Email:
Adresa web: http://www.grandhill.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *