Concerte

Grand Cinema transmite Festivalul George Enescu

Grand Cinema & More, in colaborare cu 4 cinematografe selectionate la nivel local, va transmite in direct, în orasele Constanta, Oradea, Pitesti si Cluj-Napoca, o selectie de concerte din cadrul Festivalului International George Enescu. Festivalul se va deschide pe data de 30 august, cu spectacolul din seria Mari Orchestre ale Lumii, oferit de Orchesta Romana de Tineret si se va desfasura pana pe 20 septembrie.

Biletele la concertele Festivalului George Enescu, transmise in direct la Grand Cinema & More, sunt disponibile pentru rezervare si achizitionare online pe www.eventim.ro, pana pe data de 12 iunie. Incepand cu 15 iunie, doritorii le vor putea achizitiona online pe www.grandentertainment.ro sau la casele de bilete din cinematograf.
Biletele pentru concertele transmise în cinematografele partenere din tara vor putea fi achizitionate de la casele de bilete ale cinematografelor din fiecare oras, incepand cu 15 iunie. Costul acestora variaza de la 20 de lei, pentru un bilet individual, pana la 225 lei pentru un abonament ce include toate concertele difuzate in cinematograful respectiv. Detalii despre pretul biletelor in cinematografele din tara se gasesc pe www.grandentertainment.ro sau pe website-ul fiecarui cinematograf partner.
Cinematografele partenere in care se vor transmite concertele din cadrul Festivalului George Enescu sunt: Cityplex din Constanta, Cortina Digiplex din Oradea, Cinema Trivale din Pitesti si Cinema Victoria din Cluj-Napoca.

Considerat a fi un adevarat brand cultural de tara, Festivalul duce mai departe valorile in care credea George Enescu: creativitate, generozitate si implicare. Cea de-a XXII-a editie a Festivalului International George Enescu se va desfasura intre 30 august si 20 septembrie 2015 si va aduce in capitala artisti si formatii de nivel mondial care vor concerta pe scenele bucurestene timp de 22 de zile, la Sala Palatului si Ateneul Roman din Bucuresti, gazduind 58 de concerte in sali, precum si multe alte evenimente in aer liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *