Evenimente

Gradina de Vara, in parcul Herastrau pentru pasionatii de gradinarit

Gradina de Vara aniverseaza sapte ani. Cea mai cunoscuta expozitie dedicata amenajarii gradinii din Capitala are loc de pe 22 pe 25 mai, in Parcul Herastrau, la intrarea Charles de Gaulle. Programul de vizitare este zilnic intre orele 11.00 – 20.00, iar intrarea este libera.

Moda in domeniul gradinilor este la fel de schimbatoare ca si cea vestimentara, iar creativitatea si pasiunea sunt cheile succesului in amenajarea casei, curtii si gradinii. Fiecare an aduce diverse influente, noi aparitii, obiecte utile sau „deco” pe care cunoscatorii si nu numai si le vor dori in „coltul personal de rai de acasa”. Indiferent de tendinte si de stilul gradinii personale, adevaratii pasionati de gradinarit incearca intodeauna sa se asigure ca o pot mentine in armonie. Iata de ce expozitia ’’Gradina de Vara’’ le aduce tot ce au nevoie in materie de produse si solutii destinate amenajarii si intretinerii gradinii: flori, seminte de flori si material saditor, ingrasaminte, gazon, ghivece, accesorii pentru gradinarit, jardiniere, mobilier pentru gradina, corpuri de iluminat dar si servicii profesionale de decorare a gradinii.

In medie, peste 5000 de cumparatori viziteaza anual expozitia, care se desfasoara intr-unul din cele mai indragite si mai frecventate locuri de promenada din Capitala. De sapte ani, Gradina de Vara ofera un spatiu adecvat de intalnire intre producatorii si comerciantii de articole necesare amenajarii gradinii si bucurestenii indragostiti de frumos. De-a lungul vremii, printre participanti s-au numarat firme din intreaga Romanie si din strainatate, marci celebre sau producatori locali, care au prezentat o paleta larga de accesorii si produse, multe unicat. Evenimentul are loc intr-o perioada a anului in care vizitatorii sunt interesati de achizitionarea si contractarea tuturor sortimentelor de produse si solutii pentru gradina. Termenii si conditiile de inscriere pentru expozanti sunt disponibile la adresa events@events.ro.

Parteneri media: 24 FUN, Ziua, Compact, Casa si Biroul, 1001 case, Neogen, Flu.ro, Comunicatedepresa.ro, Parteneri: STASO, WSI, Media Image.

Events

Andreea Andreescu
Communication Manager
0730 030990 / 0730 026 742
(adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
www.events.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *